Menu Close
Asset 71
iPhone 5C Update
Kosten 15,00
Reparatieduur 30 minuten

iPhone 5C Update

Kosten 15,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 71

iPhone 5C updaten

Heb je een iPhone 5C? Dan wil je je device natuurlijk up-to-date houden met de nieuwste software van Apple. Wij kunnen jouw iPhone 5C updaten. Zo kun jij binnen enkele minuten weer genieten van het nieuwste besturingssysteem van Apple. Zo haal je alles uit je smartphone. Benieuwd? Laat ons je helpen! Maak eenvoudig online een afspraak voor een iPhone 5C update, of stap even binnen bij één van onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!

Waarom jouw iPhone 5C laten updaten?

Je iPhone 5C updaten naar de nieuwste software, waarom doen we dit eigenlijk? Iedere iPhone heeft een besturingssysteem om de iPhone te laten functioneren. Bij een iPhone draagt dit systeem de naam ‘iOS’. Ieder najaar, maar ook tussendoor, brengt Apple een update uit van iOS. Deze updates maken je device krachtiger en intelligenter. Zo zorgen updates voor verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en nieuwe beveiligingstechnieken. Jouw iPhone 5C updaten, raden wij dan ook ten zeerste aan. Hoe je je iPhone 5C update, is alleen niet altijd even duidelijk. Daarom helpen wij je graag in onze winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht door de update uit te voeren. Zo werkt jouw iPhone 5C weer een beetje beter.

De voordelen van een iPhone 5C update op een rij:


De snelheid van je iPhone 5C verbetert
Eventuele bugs (fouten in de programmeercode) kunnen worden opgelost
Je iPhone 5C wordt voorzien van de nieuwste functionaliteiten
Je iPhone wordt voorzien van de meest recente beveiligingstechnieken

Bovendien is er een mogelijkheid dat, als de update niet wordt uitgevoerd, enkele apps niet meer naar behoren zullen werken. Zo komt dit veel voor bij Internet Bankieren apps. Nederlandse banken stellen hun app-beveiliging af op de laatste softwareversie van het systeem. Wordt de software niet geüpdatet, dan is de app niet meer optimaal beveiligd.

Jouw iPhone laten updaten? Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een update van de volgende iPhone modellen:
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 5S/SE
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4/4S

Afspraak maken voor een iPhone 5C update


Bij ThePhoneLab staan onze iPhone-specialisten voor je klaar. Wil jij je iPhone 5C updaten naar de nieuwste iOS software? Dan helpen wij je graag verder. Je kunt altijd op de bonnefooi binnenlopen bij één van onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Toch raden we je aan om online of telefonisch een afspraak in te plannen. Zo kunnen we je jou ervan verzekeren dat je direct geholpen wordt. Selecteer een vestiging, een datum en tijdstip naar keuze. Jouw iPhone 5C wordt geüpdatet binnen 30 minuten. Zo sta je in een mum van tijd weer buiten met een geüpdatet iPhone 5C.

iPhone 5C update bij ThePhoneLab


De specialisten van ThePhoneLab staan in de startblokken voor het updaten van jouw iPhone 5C. Benieuwd naar het kostenplaatje van een iPhone 5C update? Dit kun je eenvoudig zien bij het aanmelden van jouw iPhone 5C voor deze service. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan!

Naast de iPhone 5C update, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor andere iPhone reparaties. Werp een blik op onze website of neem contact op voor meer informatie. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in
Amsterdam, Haarlem en Utrecht!