Na maanden lang onderzoek en uitgebreid testen, hebben wij met ThePhoneLab een nieuw scherm ontwikkeld voor jouw iPhone. Niet zomaar een scherm, maar een iPhone scherm van ThePhoneLab. Niet origineel, maar wel van de allerhoogste kwaliteit – en dat voor de laagste prijs.

Vertel eens wat meer over jullie iPhone schermen!

Samen met onze leveranciers in China zijn we op zoek gegaan naar een iPhone scherm dat niet origineel is, maar wel van een vergelijkbare kwaliteit. Waarom? Dan kunnen we jouw scherm vervangen voor een lagere prijs. Want het kan zo maar zijn dat het jou helemaal niet uitmaakt of er een origineel scherm op je iPhone zit of dat er een vergelijkbaar scherm opkomt zonder stempel origineel. Dat is dan ook de reden dat we een nieuw scherm hebben laten ontwikkelen in China. Na ruim 6 maanden testen hebben we kunnen constateren dat dit hét scherm is die wij willen verkopen aan onze klanten.

 

Wat is het verschil tussen jullie schermen en de originele schermen?

Misschien goed om mee te beginnen: de meeste mensen zullen geen voorkeur hebben voor het ene scherm of het andere. Een origineel scherm heeft een subtiel verschillend kleurprofiel ten opzichte van ons scherm maar als je beide naast elkaar vergelijkt dan komt het neer op een kwestie van smaak wat je mooier vind. Verder is het originele scherm sensitiever dan het scherm wat wij nu op de markt brengen maar ook hier is het verschil zo marginaal dat je dit in de praktijk niet zal herkennen.

Bij ThePhoneLab is ons doel ten alle tijden om de allerhoogste kwaliteit reparaties aan te bieden en deze schermen voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Mocht het scherm toch niet voldoen aan jouw verwachtingen, dan nemen wij dit scherm in en vervangen we deze voor een originele.

Prijsverschillen?

Ik hoopte al dat je dit zou vragen. Zie hier de prijzen voor onze schermen ten opzichte van wat je betaalt voor een scherm reparatie bij Apple!

 

Kom langs bij één van onze locaties!

Laat jouw iPhone reparatie uitvoeren bij ons vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Alkmaar!

Voor welke iPhones bieden jullie de iPhone schermen van ThePhoneLab aan?

Zie de afbeelding ook hierboven. Momenteel bieden wij deze schermen voor onderstaande modellen aan: