Menu Close

Tablet reparatie

Heb je je tablet laten vallen en is je scherm stuk? Heb je een glas thee erover heen laten laten vallen? Werkt je accu niet meer naar behoren? We snappen dat het erg vervelend kan zijn als je tablet kapot is. Een tablet reparatie is in deze gevallen de juiste oplossing. Bij ThePhoneLab zorgen we ervoor dat jouw tablet van Apple – de iPad – binnen no-time weer de oude is.

Hieronder zie je alle tablets die we repareren: wij repareren alle iPad’s die ooit zijn gemaakt door Apple. Wij herstellen deze graag voor je!

Tablet reparatie service: wij garanderen tevredenheid!

Wij hechten heel veel waarde aan onze dienstverlening. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je binnen 30 minuten weer met een werkende tablet en een glimlach onze winkel uitloopt. En daar zijn we goed in: we bestaan nu meer dan 5 jaar en in die tijd hebben we 5000+ reviews ontvangen met een gemiddelde van 9.5. Echt iets om trots op te zijn!

Dertig minuten is wat we nodig hebben.

Wij snappen dat het erg vervelend is om je tablet voor langere tijd te moeten missen. Hopelijk biedt het dan ook troost dat we meer dan 95% van onze reparaties binnen 30 minuten uitvoeren. Als je een afspraak maakt dan weet je zeker dat je binnen 30 minuten geholpen wordt. Maar je kunt ook langskomen bij een van onze winkels en daar helpen we je ook vaak direct. Toch is het maken van een afspraak veiliger als je er zeker van wilt zijn dat je binnen 30 minuten geholpen kan worden.

Hoogste kwaliteit onderdelen – levenslange garantie

Wij werken met de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat we je op een duurzame manier hebben geholpen.

Dit is ook waarom we levenslange garantie geven op. We weten dat we met de juiste werkwijze en juiste onderdelen ervoor zorgen dat het een geslaagde tablet reparatie is geweest. Mocht er dan toch iets mis gaan, dan heb je altijd de garantie om terug te kunnen vallen.

Haal & breng service en opstuur service

Kun je niet langskomen bij een van onze winkels? Geen enkel probleem. Wij bieden onze haal & breng service aan en ook onze opstuur service is een mogelijkheid. Met deze diensten zorgen we ervoor dat we iedereen kunnen voorzien van een tablet reparatie.

Tablet reparatie Amsterdam

De stad waar het allemaal begon voor ThePhoneLab. Vanaf dag één hebben we ook tablet reparaties aangeboden bij ThePhoneLab. Is je tablet stuk? Dan kun je bij een van onze winkels in Amsterdam een afspraak plannen of gewoon direct langskomen.

iPad herstellen in Utrecht

In de meest centrale stad van Nederland hebben wij sinds 2018 een prachtige locatie aan de Potterstraat. Hier voeren we ook tablet reparaties uit dus als je tablet kapot is dan kunnen wij deze herstellen.

Tablet kapot in Haarlem – wij herstellen hem in 30 minuten

In Haarlem repareren we sinds 2018 ook tablets vanaf de Houtstraat. Hier zijn we 6 dagen in de week geopend en hebben we altijd een team van specialisten voor je klaar staan.