Menu Close
Asset 9
Samsung S7 Homebutton Reparatie
Kosten 230
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S7 Homebutton Reparatie

Asset 9
Kosten 230,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 9

Samsung S7 homebutton reparatie

Kun jij je Samsung S7 niet meer goed gebruiken, omdat de homebutton maar blijft hangen? Wij begrijpen dat dit meer dan vervelend is. Daarom heeft ThePhoneLab een team van specialisten paraat die jouw Samsung S7 direct onder handen nemen. Plan eenvoudig online een afspraak in of kom langs in een van onze winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht voor een Samsung S7 homebutton reparatie. Dan fixen wij hem vandaag nog!

Kun jij een Samsung S7 homebutton reparatie gebruiken?

Zonder homebutton kun je eigenlijk niet veel met je smartphone. Je homebutton gebruik je immers om je Samsung S7 in lockstand of slaapstand te ontgrendelen, vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm en om pagina’s te sluiten. Uiteraard kun je een homebutton tijdelijk op je scherm installeren, maar dit wordt niet altijd als fijn ervaren. Veel mensen hechten waarde aan de traditionele homebutton. Doet de homebutton van je Samsung S7 al langer niet meer wat ie moet doen? Maak dan een afspraak voor onze Samsung S7 homebutton reparatie en wij helpen je verder.

Wanneer komt je Samsung in aanmerking voor de Samsung S7 homebutton reparatie?


Wanneer is het verstandig om bij ons aan te kloppen voor een Samsung S7 homebutton reparatie? Dit kan in onderstaande gevallen:
De homebutton reageert amper of helemaal niet
De homebutton hapert en reageert uit zichzelf
De homebutton is überhaupt niet meer aanwezig

Herken jij een van deze problemen? Dan kun je je Samsung S7 gerust bij ons langsbrengen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Je kunt een afspraak voor een Samsung homebutton reparatie inplannen voor de volgende Samsung modellen:
Samsung S7
Samsung S7 Edge
Samsung S6
Samsung S6 Edge
Samsung S5 Mini
Samsung S5

Samsung S7 homebutton reparatie – Haal & Breng-service


Je bent druk met vanalles en nog wat, wij begrijpen het! Het is dan ook geen probleem als je je smartphone niet bij ons langs kunt brengen. Wij kunnen hem namelijk gewoon bij je ophalen. Bij ThePhoneLab kun je nu gebruikmaken van de Haal & Breng-service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Wij komen bij jou langs en nemen je smartphone mee voor onze Samsung S7 homebutton reparatie. We repareren hem in onze dichtstbijzijnde winkel en komen daarna weer terug met een naar behoren werkende smartphone. Makkelijker kunnen we het je niet maken.

Wil jij gebruikmaken van onze Haal & Breng-service? Dat kan! Meld je Samsung S7 aan voor onze Samsung S7 homebutton reparatie, selecteer een winkel, datum en tijd en vink de optie Haal & Breng-service aan. Dan kloppen wij misschien wel zo op jouw deur. Jouw Samsung S7 homebutton repareren is zo gepiept!

Samsung S7 homebutton reparatie bij ThePhoneLab


Ben jij die kapotte homebutton zat en wil je graag gebruikmaken van onze Samsung S7 homebutton reparatie? Plan dan makkelijk en snel online je afspraak in. Vaak kunnen wij je al binnen 30 minuten helpen. Een super snelle service dus! Uiteraard kun je ook op de bonnefooi binnenstappen, maar dan kan het zijn dat je iets langer moet wachten. Wij raden je daarom aan om van te voren een afspraak in te plannen om teleurstelling te voorkomen. Jij blij, wij blij! Plan nu je Samsung S7 homebutton reparatie in, dan gaan wij voor je aan de slag.

Naast onze Samsung S7 homebutton reparatie, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor andere Samsung reparaties. Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden of neem even contact met ons op als er nog onduidelijkheden zijn. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.