Menu Close
Asset 31
iPhone 4/4S Audiojack Reparatie
Kosten 30
Reparatieduur 30 minuten

iPhone 4/4S Audiojack Reparatie

Asset 31
Kosten 30,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 31

iPhone 4/4S audiojack reparatie

Veel mensen vinden het fijn om vanaf hun smartphone naar muziek te luisteren als ze onderweg zijn. Vind jij dit ook prettig? Dan is het natuurlijk niet fijn als je geen geluid meer hoort door jouw oordopjes. Dit probleem kan natuurlijk aan je oordopjes liggen, maar het kan ook een probleem met de audiojack van je iPhone 4/4S zijn. Gelukkig kunnen we jouw audiojack gemakkelijk repareren met de iPhone 4/4S audiojack reparatie service van ThePhoneLab. Plan nu online je afspraak in en kom langs bij een van ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!

Een iPhone 4/4S audiojack reparatie bij ThePhoneLab

Als er geen geluid meer uit je oordopjes komt, is het niet meteen voor iedereen duidelijk waar het aan ligt. Zijn het de oordopjes of is het de audiojack? Vaak kun je dit zelf makkelijk testen. Probeer de oortjes van je vrienden of familie eens. Komt er nog geen geluid aan, dan weet je het zeker: je audiojack is kapot. Geen paniek! Met de iPhone 4/4S audiojack reparatie van ThePhoneLab kun jij binnen de kortste keren weer muziek luisteren.

Wanneer moet de audiojack van je iPhone 4/4S worden gerepareerd?


– Jouw oordopjes passen moeilijk in de koptelefoon ingang
– Je hoort maar aan één kant muziek in je oordopjes
– Je hoort helemaal geen geluid door jouw oordopjes

Heb jij last van één van bovenstaande problemen? Kom dan langs voor een iPhone 4/4S audiojack reparatie bij ThePhoneLab.

Bij ThePhoneLab kun je langskomen voor een audiojack reparatie van de volgende iPhone modellen:
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S / SE
iPhone 4 / 4S

De iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR en iPhone XS hebben geen audiojack ingang, maar een lightning adapter. Toch kan het zijn dat je uit de oortjes van deze smartphones geen geluid meer hoort. Vaak laad je telefoon dan ook niet meer op. Mocht dit het geval zijn? Dan kun je bij ons terecht voor een connector reparatie. Kom langs bij een van ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!

iPhone 4/4S audiojack reparatie met de Haal & Breng-service


Je wilt natuurlijk niet te lang met kapotte audiojack lopen. Hoe eerder de audiojack van jouw iPhone 4/4S is gerepareerd, hoe sneller je weer muziek kunt luisteren. Heb jij het druk met werk of school en heb je eigenlijk geen tijd om je iPhone 4/4S langs te brengen voor een iPhone 4/4S audiojack reparatie? Dan kun je nu profiteren van onze Haal & Breng-service in Amsterdam, Utrecht of Haarlem. Met deze service komen wij je iPhone 4/4S halen op je werk of bij je thuis. Zodra wij de iPhone 4/4S audiojack reparatie hebben uitgevoerd, brengen we je toestel weer naar je toe!
Het enige dat jij hoeft te doen is de iPhone 4/4S audiojack reparatie aanmelden voor onze Haal & Breng-service. Kies een voor jouw geschikte datum, tijd en plaats. Daarnaast vul je je persoonlijke gegevens in en wij komen jouw iPhone 4/4S ophalen voor een audiojack reparatie.

Toch liever zelf je toestel langsbrengen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij raden je aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen. Mét afspraak zijn wij vaak al binnen 30 minuten klaar met de iPhone 4/4S audiojack reparatie.

iPhone 4/4S audiojack reparatie boeken?


Is de audiojack van je iPhone 4/4S kapot? Wacht niet langer en meld je toestel aan voor een iPhone 4/4S audiojack reparatie. Zodra je je toestel aanmeldt voor een reparatie zijn de tarieven direct zichtbaar. De prijzen verschillen namelijk per iPhone model. Naast de audiojack reparatie kunnen wij ook diverse andere iPhone reparaties voor je uitvoeren.

Heb je vragen over deze reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, kijk bij onze veelgestelde vragen of bij onze algemene voorwaarden.

Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!