Menu Close
iPhone 4/4S Homebutton Reparatie
Kosten Op aanvraag
Reparatieduur 30 minuten

iPhone 4/4S Homebutton Reparatie

Asset 9
Kosten Op aanvraag
Reparatieduur 30 minuten

iPhone 4/4S homebutton reparatie

Niets is vervelender dan een iPhone 4/4S met kapotte homebutton. Een homebutton helpt je terug naar het beginscherm te gaan en je pagina’s te sluiten. Als deze niet werkt is er een oplossing om tijdelijke homebutton op het scherm te installeren. Toch is het een stuk fijner als je homebutton gewoon wordt gemaakt. Daarom biedt ThePhoneLab de iPhone 4/4S homebutton reparatie aan. Plan nu online je afspraak in en kom langs bij een van ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!

Heb jij een iPhone 4/4S homebutton reparatie nodig?

Je kunt je iPhone 4/4S gebruiken als de homebutton het niet doet, maar fijn is anders. Het is vaak een heel gedoe om je telefoon goed te gebruiken als je homebutton hapert of als je helemaal geen homebutton meer hebt. Daarom kun je bij ThePhoneLab altijd langskomen voor een iPhone 4/4S homebutton reparatie.

Wanneer moet de homebutton van je iPhone 4/4S vervangen worden?


De homeknop reageert niet of slecht
De thuisknop hapert en reageert uit zichzelf
De home knop is überhaupt niet meer aanwezig

Heb jij last van een van de bovenstaande problemen? Boek dan een iPhone homebutton reparatie bij ThePhoneLab. Wij repareren de homebutton van de volgende iPhone modellen:
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S / SE
iPhone 4 / 4S

Het enige dat jij hoeft te doen is de iPhone 4/4S homebutton reparatie aanmelden. Kies een voor jouw geschikte tijd, locatie en datum. Vul vervolgens nog even je persoonlijke gegevens in en wij komen je iPhone 4/4S ophalen voor een homebutton reparatie.

Wil je toch liever je iPhone bij ons langsbrengen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij raden je wel aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen. Mét afspraak zijn wij vaak al binnen 30 minuten klaar met de reparatie. Maar ook zonder een afspraak ben je altijd welkom! Kom langs bij een van ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!

iPhone 4/4S homebutton reparatie bij ThePhoneLab


Is je homebutton kapot? Wacht dan niet langer en kom langs bij ThePhoneLab voor een iPhone 4/4S homebutton reparatie. Maak vandaag nog een online afspraak bij een van onze locaties. Zodra je een afspraak maakt, wordt meteen de prijs zichtbaar. Deze verschilt namelijk per model. Naast een iPhone 4/4S homebutton reparatie voeren we bij ThePhoneLab nog meer iPhone reparaties uit.

Heb je vragen over de iPhone 4/4S homebutton reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, kijk bij onze veelgestelde vragen of bij onze algemene voorwaarden.

Kies voor gemak met ThePhoneLab. Kom langs in een van onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Utrecht en Haarlem!