Menu Close
iPhone 4/4S Aan/uit knop Reparatie
Kosten 30
Reparatieduur 60 minuten
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPhone 4/4S Aan/uit knop Reparatie

Kosten 30,00
Reparatieduur 60 minuten
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPhone 4/4S aan-uit-knop vervangen bij ThePhonelab

Lukt het je niet meer om in je iPhone 4/4S te komen omdat de aan-uit-knop het niet meer doet? Dan zijn wij van ThePhoneLab de partij voor jou bij een iPhone reparatie! Wij vervangen of repareren de aan-uit-knop van je iPhone 4/4S binnen een half uur, zodat je daarna weer helemaal bereikbaar bent. Voor dat je weet sta je alweer buiten onze winkel in Amsterdam, Haarlem of Utrecht met een volledig werkende iPhone 4/4S!

iPhone 4/4S aan-uit-knop vervangen in ThePhonelab style

Het komt dus wel eens voor dat de aan-uit-knop van je iPhone 4/4S het niet meer doet. Dit is natuurlijk enorm balen, niemand kan je bereiken en je zal maar net een belangrijk telefoongesprek verwachten. Zelf weten wij ook hoe vervelend dat is, daarom zorgen we naast de snelle service ook voor een goede service van de hoogste kwaliteit. Wij hebben uitsluitend originele onderdelen voor je iPhone 4/4S waaronder de aan-uit-knop. Hierdoor hoef je in de toekomst niet bang te zijn dat je weer tegen hetzelfde probleem aan gaat lopen. Bovenop deze service geven we je ook nog 6 maanden garantie op het geplaatste onderdeel. Zeg nou zelf, nu kan je dag toch helemaal niet meer stuk? Boek snel je online je afspraak in, of kom langs bij een van onze winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht Wil je nou weten wanneer je aan-uit-knop van je iPhone 4/4S vervangen moet worden? Lees snel hieronder verder!

Wanneer moet jouw aan-uit-knop vervangen worden?


Speciaal voor jou hebben we de verschillende punten op een rijtje gezet, zodat je weet wanneer jouw iPhone 4/4S aan-uit-knop vervangen moet worden. Zie hieronder de volgende punten.

– De aan-uit-knop is niet meer aanklikbaar
– De lock button reageert niet wanneer je hem in klikt
– De aan-uit-knop sluimert uit zichzelf het scherm

Herken je één van deze problemen of ben je bang dat je binnenkort hier last van gaat krijgen? Neem snel contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat je binnen de kortste keren van de problemen af bent!

Je kan bij ons de volgende iPhone modellen repareren.
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 5S/SE
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4/4S

Onze extra service voor jou!


Wij gaan bij ThePhonelab nét even verder op het gebied van service voor onze klanten. Zo kan je gemakkelijk kijken wat de reparatie tarieven zullen zijn van je iPhone 4/4S aan-uit-knop vervangen. Wij vinden transparantie ontzettend belangrijk, daarom zullen we ten alle tijden er voor zorgen dat de prijzen bij ons transparant zijn en je niet achteraf voor vervelende verassingen komt te staan. Een ander stukje extra service is onze Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht bij een reparatie afspraak. Hierbij halen wij je iPhone 4/4S op en repareren wij deze zonder dat je er bij hoeft te zijn. Ideaal als je verhindert bent of te druk om even langs te komen. Na de snelle reparatie brengen we de iPhone 4/4S weer terug naar de rechtmatige eigenaar, jij dus. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor een iPhone 4/4S aan-uit-knop te laten vervangen!

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties


Een keuze voor ThePhonelab, is een keuze voor kwaliteit. Wij houden er niet van dat jij dagen lang je telefoon kwijt bent, daarom voeren wij bijna alle reparaties binnen 30 minuten uit. Bijvoorbeeld volume knoppen vervangen, de home button of andere iPhone reparaties Kijk voor de prijzen plus reparatie even op de pagina van het iPhone model dat je hebt of de algemene voorwaarden. Ook voor waterschade behandeling zit je bij ons goed! Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor reparaties van Samsung Galaxy a5, Samsung Galaxy S7 of verschillende Xperia reparaties, zoals de Sony Xperia z5. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in
Amsterdam, Haarlem en Utrecht!