Alle reparaties

Selecteer jouw Toys

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vanaf 1 april repareert ThePhoneLab ook jouw vibrator!

VANDAAG GEMAAKT, MORGEN GEKOMEN!

Bij ThePhoneLab kan jij jouw smartphone, tablet of MacBook zorgvuldig laten repareren met de beste service. Maar daar blijft het niet bij! Recent heeft ThePhoneLab het mogelijk gemaakt om een aanvraag te doen voor ‘Overige’ apparaten. En de resultaten… Die konden onze stoutste dromen niet overtreffen!

Uit onze data analyse is gebleken dat maar liefst 89% van alle ‘Overige’ aanvragen bestaat uit een product dat menigeen op zijn of haar nachtkastje heeft liggen; een vibrator! De eerste vibrator zag rond 1870 het ‘nachtlicht’ in Groot-Brittannië waarna er een enorme revolutie heeft plaatsgevonden. Voornamelijk de laatste jaren volgen de ontwikkeling zich in rap tempo op sinds met als uitblinker toch wel de eerste Womanizer! Uitvinder Michael Lenke uit het Duitse Metten sloeg de spijker op zijn kop nadat hij tot de ontdekking kwam tot luchtdruk ‘het’ fenomeen is voor de perfecte vibrator. En zo kwam hij met zijn revolutionaire Womanizer. De laatste jaren is de vibrator verder doorontwikkeld wat ertoe heeft geleid dat de Satisfyer niet meer weg te denken is uit de huishoudelijke apparaten.

Die 89% van de aanvragen is dan ook zo gek nog niet. En juist daarom breidt ThePhoneLab per 1 april 2022 zijn services uit naar VIBRATORS! Geen enkele vibrator is ThePhoneLab te gek! Van de eerste Womanizer tot de laatste Satisfyer Pro 3; Vandaag gemaakt, morgen gekomen!

Heeft jouw vibrator ‘waterschade’ opgelopen? Of is de batterij van jouw Satisfyer Pro 3 na slechts twee maanden al aan vervanging toe? Geen enkel probleem!

Daarnaast biedt ThePhoneLab de mogelijkheid tot een gratis diagnose. Tijdens onze diagnose testen wij de werking van A tot Z en komen zo tot een plan van aanpak om jouw vibrator weer de oude te laten worden.