Menu Close

Our team of specialists

Specialist Tijmen

Naast reparatie specialist is onze Tijmen ook een creatieve man op het gebied van fotografie en video. Hij zal er altijd voor zorgen dat de klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

Specialist Boris

Boris is de oprichter en eigenaar van ThePhoneLab. Samen met het team streeft hij ernaar om het bedrijf naar absolute top hoogte te brengen en de klanten te voorzien van een geweldig ervaring!

Specialist Marc

Marc is onze allernieuwste specialist, maar nieuw zijn reparaties voor hem niet. Hij schroeft de ene na de andere telefoon weg alsof het niks is, wel met een hoop zorgvuldigheid natuurlijk.

Specialist Hielke

Elke klant die de winkel verlaat nadat hij of zij geholpen is door Hielke, gaat met een goed gevoel de winkel uit. Hielke is naast een goede reparateur ook ontzettend goed met het voorzien van informatie aan onze klanten.

Specialist Martijn

Momenteel bekleedt hij niet alleen de functie van ‘Reparateur’, maar is hij ook als Chef Borrel verantwoordelijk voor onze welbekende borrels en team uitjes.

Specialist Pascal

De man die het slagersmes heeft ingeruild voor de schroevendraaier, het monteren van telefoons is zeker anders dan het bereiden van slavinkjes maar dat Pascal goed is met zijn handen staat buiten kijf. Vandaag de dag is Pascal shopmanager en dus verantwoordelijk voor ons nieuwste en grootste filiaal in Utrecht.

Specialist Tal

Toen de meeste van ons nog met duplo aan het spelen waren was Tal al moederbord solderingen aan het uitvoeren.  Tal of ook wel “The Magician” genoemd,  is naast oudste van het bedrijf ook de meest ervaren specialist!

Specialist Mees

Dit is dè ideale schoonzoon, Mees is naast een geboren en getogen Amsterdammer ook een specialist die overal geduld voor heeft.

Specialist Job

De man die altijd nieuwe ideeën heeft en meedenkt in het bedrijf ! Job is de shopmanager van onze flagship store in Amsterdam waar hij tegenwoordig een onmisbare schakel is geworden.

Specialist Paulus

De man die eerder weet hoe de nieuwste iPhone eruit gaat zien dan Apple zelf. Paulus is zowel hardware als software specialist. Een echte duizendpoot dus.

Specialist Jan

De welbekende uitspraak “Jan de man die alles kan” gaat voor onze Jan ook zeker op. Je zou bijna zeggen dat Jan niet twee maar drie rechterhanden heeft. Voordat jij weet dat er een nieuw gadget op de markt is, heeft ‘Jan Schipper van ThePhoneLab’ hem al.

Specialist Freek

Freek zorgt ervoor dat onze zakelijke klanten met een gerust hart de toestellen door ons laten repareren. Met tientallen toestellen per dag is hij ontzettend georganiseerd en repareert hij als één van de meest ervaren reparateurs.

Specialist Matthew

Onze eerste fulltimer en momenteel operationeel manager, die zich vandaag de dag onder andere bezig houdt met de dagelijkse operatie van onze 5 vestigingen en altijd bezig is met de toekomst van het bedrijf!

Specialist Jeroen

Één van onze eerste medewerkers die al sinds het jaar van de oprichting van het bedrijf in dienst is. Hij maakt altijd tijd vrij naast zijn drukke studies om jou te voorzien van een goed werkende telefoon. Ook is hij één van onze opleiders in ‘ThePhoneLab Academy’.