Menu Close

Altijd gratis APK’tje

Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis APK’tje aan je smartphone of tablet. 

Kom je langs voor een reparatie of loop je toevallig binnen in een van onze filialen? Wij doen graag een gratis APK’tje op je toestel. Ook kun je direct een afspraak voor een APK’tje inplannen. 

Een APK’tje duurt 5 minuten. Tijdens het APK’tje kun je altijd een kopje koffie of thee drinken bij ons in de zaak.

Wat is een APK’tje?

Tijdens een APK’tje doen we een professionele reiniging en testen we alle functies. Een specialist voert de volgende stappen kosteloos voor je uit:

  • Reinigen van de oplaadpoort: werkt jouw oplader alleen als je je lader en smartphone in een bepaalde hoek neerlegt? Dan kan een simpele reiniging de oplossing zijn.
  • Reinigen van de microfoon en luidspreker gaasjes onderaan je device: is het lastig om op luid te bellen of ben je niet goed te verstaan tijdens het bellen? Een schoonmaak van je microfoon en luidspreker gaasjes kan dit probleem verhelpen.
  • Reinigen van earspeaker gaasje: ben je slecht te verstaan tijdens het bellen? Deze reiniging zorgt ervoor dat andere mensen je weer goed kunnen verstaan.
  • Reinigen van het scherm en de behuizing: wanneer was de laatste keer dat jij je smartphone hebt schoongemaakt? Tijdens een APK’tje ontsmetten we je device en geven we hem fris en schoon terug.
  • Testen van de functies: gaat jouw smartphone of tablet al een tijdje mee? We controleren altijd een aantal standaard functies, zoals de batterij capaciteit, het scherm, de camera’s en de luidsprekers.

Vinden we tijdens het APK’tje een defect? Je bent nooit verplicht om tot een reparatie over te gaan. Ook is een APK’tje altijd gratis en mag je zo vaak langskomen als je wil! 

Kom langs voor een gratis APK’tje. Maak een afspraak of loop binnen in een van onze filialen wanneer het jou uitkomt.

Wie zijn wij? Leer het team achter ThePhoneLab kennen.

De 5 beloftes van ThePhoneLab
smartphone reparatie

Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat beloven we jou iets waar jij, als klant, ons altijd aan mag houden.

1. 30 minuten service

Wij repareren jouw device binnen 30 minuten. Lukt het ons niet om je smartphone binnen de afgesproken 30 minuten te repareren? Dan ontvang je altijd een cadeaubon ter waarde van €10. Lees hier de voorwaarden voor de 30 minuten service belofte.

2. iPhone schermen altijd 40% goedkoper

Bij een iPhone schermreparatie ben je bij ons altijd minimaal 40% goedkoper uit dan bij de Apple Store. Met ons eigen merk schermen, iPhone schermen van ThePhoneLab, bieden we je een scherm van de hoogste kwaliteit voor een stuk lagere prijs.

4. No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw device te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. Wel zo eerlijk! 

5. Altijd gratis APK'tje

Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis APK’tje aan je smartphone of tablet.