Menu Close
Asset 74
iPad 2 (2011) Diagnose
Kosten 0,00
Reparatieduur 30 minuten

iPad 2 (2011) Diagnose

Asset 74
Kosten 0,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 74

iPad 2 (2011) diagnose

Jouw iPad 2 (2011) werkt niet meer zoals voorheen, maar je hebt geen idee wat de oorzaak hiervan is. Geen zorgen, de iPad-specialisten van ThePhoneLab weten vaak het probleem te doorgronden en niet geheel onbelangrijk; op te lossen! Werkt jouw iPad 2 (2011) niet meer naar behoren? Tijdens een gratis iPad 2 (2011) diagnose van ThePhoneLab gaan we op zoek naar het probleem. Vinden we de oplossing, dan adviseren we je graag welke service hier het beste op aansluit. Zo kunnen we jou weer naar huis sturen met een naar behoren werkende iPad 2 (2011). Boek online een afspraak in en kom langs bij onze winkel in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!

Hoe werkt een iPad 2 (2011) diagnose?

Een diagnose voor het nalopen van je tablet verschilt per type iPad. Toch zijn er een aantal vaste paden die we bewandelen bij het controleren van een iPad. Tijdens een iPad 2 (2011) diagnose controleren we ten eerste de software. Dit doen we door een hard reset uit te voeren. Start de telefoon op, dan kunnen we een software probleem uitsluiten. Keert het probleem terug? Dan zullen we ons richten op de hardware.

Werkt je iPad nog wel, dan kunnen we via een ingebouwde tool de hardware van je iPad 2 (2011) nalopen. Indien je iPad het helemaal niet meer doet, zullen we de iPad moeten openen. We zullen stukje bij beetje controleren of ieder onderdeel in de iPad nog zijn werk doet. Zo komen onder andere de batterij en de oplaadpoort aan bod.

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een iPad diagnose van de volgende iPad modellen:
iPad 6 (2018)
iPad 5 (2017)
iPad Pro 10.5
iPad Pro 9.7
iPad Pro 12.9(2e generatie)
iPad pro 12.9
iPad Air 2
iPad Air 1
iPad 3/4
iPad 2
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 1/2

iPad 2 (2011) diagnose – Haal & Breng-service


Een baan van 40 uur of een intensieve studie, daar kun je flink druk mee zijn. Je iPad tussendoor moeten wegbrengen voor reparatie komt dan niet altijd even goed uit. ThePhoneLab helpt graag een handje; heb je al gehoord van onze Haal & Breng-service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht? ThePhoneLab haalt de iPad op bij jou thuis of op je werk, voert de iPad 2 (2011) diagnose uit in één van onze dichtstbijzijnde vestigingen en neemt contact op als het probleem is gevonden. We zullen je adviseren welke dienst het probleem kan verhelpen en voeren, indien gewenst, direct de benodigde reparatie uit. Na de iPad 2 (2011) diagnose en eventueel de daarop volgende reparatie, brengen we je iPad gewoon weer naar je toe.

Wil je gebruik maken van onze Haal & Breng-service voor een diagnose van jouw iPad 2 (2011) of wil je op afspraak langskomen in één van onze winkels? Plan dan eenvoudig online een afspraak in. Selecteer een datum, tijdstip en locatie die jou het beste schikt en wij gaan voor je aan de slag.

Je kunt ook zonder afspraak binnenlopen bij onze winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht voor een iPad 2 (2011) diagnose. Het snelste kunnen we je echter helpen mét afspraak!

iPad 2 (2011) diagnose bij ThePhoneLab


Met een iPad 2 (2011) diagnose kom je erachter wat het daadwerkelijke probleem is achter het niet-functioneren van je iPad. De iPad 2 (2011) diagnose is geheel vrijblijvend. Mochten wij de iPad kunnen repareren, zullen we dit altijd eerst met je overleggen.

Naast onze iPad 2 (2011) diagnose, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor andere iPad reparaties. Bekijk onze website of neem contact op voor meer informatie. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in
Amsterdam, Haarlem en Utrecht!