Menu Close
Huawei P40 Software reset
Kosten 25
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P40 Software reset

Kosten 25,00
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P30 Pro software reset

Wil jij jouw Huawei P30 Pro resetten, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kunt doen of wil je er zeker van zijn dat er geen bestanden of gegevens verloren gaan? Dan zit je goed met de Huawei P30 Pro software reset van ThePhoneLab. Onze Huawei specialisten voeren de Huawei P30 Pro software reset voor je uit en je kunt er zeker van zijn dat al jouw bestanden en gegevens bewaard blijven. Heb je hulp nodig bij de Huawei P30 Pro software reset of wil je zeker weten dat het goed gaat? Kom dan langs in een van onze locaties in Amsterdam, Haarlem of Utrecht. Wij staan voor je klaar.

Huawei P30 Pro software reset bij ThePhoneLab

Soms heb je het pech dat jouw Huawei P30 Pro niet meer opstart, een zwart scherm geeft of nergens meer op reageert. Dit is natuurlijk super vervelend, want op dit moment kun je niks meer met je telefoon. Als dit het geval is, kun je bij ThePhoneLab langskomen voor een Huawei P30 Pro software reset.

Het gebeurt soms dat je je Huawei smartphone moet resetten. Dit doe je bijvoorbeeld als je telefoon gecrasht is of een applicatie niet meer goed werkt. Onze specialisten weten alles van de Huawei P30 Pro. Door deze kennis weten ze vaak wat er aan de hand is en hoe ze deze storing het snelst kunnen verhelpen. Dit doen ze vaak met een Huawei P30 Pro software reset. Na de reset zijn, in de meeste gevallen, alle problemen verholpen en kun je weer met je telefoon doen wat je wilt.

Bij ThePhoneLab kun je in Amsterdam, Haarlem en Utrecht de software reset uitvoeren bij de volgende Huawei modellen:
Huawei P Smart
Huawei P Smart 2019
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei P20
Huawei P20 Lite
Huawei Nexus 6P
Huawei P9 Lite
Huawei P8 Lite (2017)
Huawei P8
Huawei P10 Lite
Huawei P10
Huawei P9

Huawei P30 Pro software reset Haal & Breng-service


Heb jij het door je baan of school erg druk en geen tijd om je Huawei P30 Pro langs te brengen voor een software reset? Dan hebben wij de oplossing: de Haal & Breng-service van ThePhoneLab in Amsterdam, Haarlem en Utrecht! We halen je Huawei P30 Pro bij je op werk of thuis op en zullen vervolgens de software reset uitvoeren.

Als het probleem na de reset niet is opgelost, zullen we kijken of we nog een ander probleem kunnen vinden. Zodra we iets anders hebben gevonden zullen we contact met je opnemen. Indien gewenst kunnen we je Huawei direct repareren, zodat jij er daarna weer gebruik van kunt maken. Zodra je telefoon is gerepareerd brengen we hem weer naar je toe!

Wil jij een Huawei P30 Pro software reset en wil je daarvoor je toestel laten ophalen? Meld je dan aan voor de Haal & Breng-service van ThePhoneLab. Je meldt de software reset aan op onze website en geeft je Huawei model door. Vervolgens kies je en voor jou geschikte datum en locatie waar we je toestel kunnen ophalen. Wij zorgen vervolgens voor de rest.

Huawei P30 Pro software reset bij ThePhoneLab


Naast de Huawei P30 Pro software reset, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor Huawei reparaties. Als je jouw Huawei hebt laten vallen en op zoek ben naar een goede schermreparatie zit je bij ons goed! Maar ook voor waterschade schoonmaak, batterij vervanging en een software reset kun je bij ons terecht.

Wil jij de software van je Huawei P30 Pro laten resetten? De Huawei specialisten van ThePhoneLab kunnen dit voor je uitvoeren. Onze tarieven voor Huawei P30 Pro software reset zijn direct zichtbaar als je je toestel aanmeldt voor de service. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk de reparaties op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie! We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Utrecht en Haarlem!