Menu Close
Huawei P40 Diagnose
Kosten 0
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P40 Diagnose

Asset 74
Kosten 0,00
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P30 Pro diagnose

Is er iets met jouw Huawei P30 Pro aan de hand maar weet je niet precies wat? Kom dan bij ons langs voor een Huawei P30 Pro diagnose. Onze specialisten bekijken jouw Huawei P30 Pro en voeren een aantal tests uit. Zodra ze erachter komen wat er precies met jouw telefoon aan de hand is, kunnen we de telefoon meteen repareren met onze Huawei reparaties. Kom langs in een van onze winkels in Amsterdam, Utrecht of Haarlem.

Huawei P30 Pro diagnose van ThePhoneLab

Als je niet precies weet wat er met jouw Huawei P30 Pro aan de hand is, zoeken onze specialisten dit gratis voor je uit. Kom langs voor een Huawei P30 Pro diagnose of maak een online afspraak. Met een afspraak ben je er zeker van dat wet meteen de Huawei P30 Pro diagnose voor je kunnen uitvoeren. Na de Huawei P30 Pro diagnose kunnen we, in overleg met jou, meteen je toestel repareren. Zo sta jij binnen no time weer buiten met een goed werkende Huawei P30 Pro.

Huawei P30 Pro diagnose na schermreparatie


Als het scherm van jouw Huawei P30 Pro kapot is, kun je dit natuurlijk altijd aan de buitenkant zien. Toch kan het zo zijn dat niet alleen dit voor de problemen van je telefoon zorgt. Met een Huawei P30 Pro diagnose kunnen we er dan achterkomen. De Huawei P30 Pro diagnose is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht er meteen een reparatie uitgevoerd kunnen worden, overleggen we dit altijd eerst met jou!

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we tijdens de Huawei P30 Pro diagnose erachter komen dat jouw telefoon waterschade heeft opgelopen. Dit kunnen wij meteen oplossen met de waterschade schoonmaak. Maar het kan ook zo zijn dat we erachter komen dat jouw telefoon een update of software reset nodig heeft. Als dat zo is kunnen we jouw Huawei P30 Pro meteen resetten en updaten.

Bij ThePhoneLab kun je de diagnose uitvoeren bij de volgende Huawei modellen:
Huawei P Smart
Huawei P Smart 2019
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei P20
Huawei P20 Lite
Huawei Nexus 6P
Huawei P9 Lite
Huawei P8 Lite (2017)
Huawei P8
Huawei P10 Lite
Huawei P10
Huawei P9

Haal & Breng-service


Ben jij druk met je werk of kun je thuis niet weg, maar is er iets mis met je telefoon? Dan kunnen wij met onze Haal & Breng-service je telefoon ophalen voor een Huawei P30 Pro diagnose. Soms komt het qua tijd gewoon niet uit en dat snappen we heel goed! Wij halen je toestel bij je thuis of op werk op. Als er uit de Huawei P30 Pro diagnose blijkt dat we iets moeten repareren, overleggen we dit altijd met jou! Zodra jouw Huawei P30 Pro helemaal gemaakt is, brengen we hem weer bij je terug! Zo kost de Huawei P30 Pro diagnose en reparatie jou geen tijd en moeite.

Toch liever zelf je toestel langsbrengen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Kom langs in een van onze winkels in Amsterdam, Utrecht of Haarlem. Wij raden je aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen met een diagnose!

Huawei P30 Pro diagnose bij ThePhoneLab


Naast de Huawei P30 Pro diagnose, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor de diagnose van andere toestellen, zoals Samsung, iPhone en Sony.

Wil jij een Huawei P30 Pro diagnose? De Huawei specialisten van ThePhoneLab kunnen dit voor je uitvoeren. Onze Huawei P30 Pro diagnose is geheel gratis! De kosten voor de overige reparaties kun je online bekijken. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk de reparaties op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie! We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!