Menu Close

6 maanden garantie

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met hoge kwaliteit onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden we altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Bij ThePhoneLab geven we altijd 6 maanden garantie op elk vervangen onderdeel. Is het vervangen onderdeel binnen 6 maanden na reparatie weer defect? Dan repareren wij je smartphone of tablet kosteloos opnieuw. Indien je device val-, stoot-, druk-, of waterschade heeft, dan valt het niet meer onder onze garantieregeling. 

Wij zijn zeker van onze zaak

1. We werken met hoge kwaliteit en waar mogelijk originele onderdelen

  • Bij Apple devices werken we met originele Apple onderdelen, geleverd door Apple of compatible onderdelen, onderdelen van de hoogst haalbare kwaliteit die niet origineel zijn. Daarnaast is onze garantietermijn van 6 maanden twee keer langer dan bij de Apple Store waar een standaard termijn van 90 dagen geldt. Voor schermreparaties werken we met twee soorten schermen, de klant heeft altijd de keuze welk scherm we gebruiken:
    • Originele Apple schermen: het originele Apple scherm is gefabriceerd door Apple en dus identiek aan het scherm dat op een nieuwe iPhone geplaatst wordt. Wij kunnen deze originele schermen aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn. 
    • iPhone schermen van ThePhoneLab: na het uitvoerig onderzoeken en testen van verschillende type iPhone schermen hebben we in samenwerking met onze leveranciers een nieuw type scherm ontwikkeld dat past bij het kwaliteitsniveau dat we bij ThePhoneLab willen waarborgen. Het is een compatible scherm, dat niet origineel is. Om die reden kunnen we deze voor een lagere prijs aanbieden.
  • We zijn officiële serviceprovider van OnePlus. Dat houdt in dat we bij ThePhoneLab uitsluitend werken met nieuwe, originele OnePlus onderdelen. Wij repareren OnePlus devices binnen en buiten de garantieperiode.
  • Bij Samsung devices werken wij uitsluitend met originele service pack onderdelen. Daarom repareren we jouw Samsung device enkel met onderdelen die in de Samsung fabriek worden geproduceerd.
  • Bij Huawei devices gebruiken wij uitsluitend originele schermen en waar mogelijke originele onderdelen.

Ben jij benieuwd met welke onderdelen we je device repareren en staat het merk niet genoemd in bovenstaande opsomming? Neem dan contact met ons op of vraag het aan een specialist in een van onze filialen. Wij leggen je graag uit met welke onderdelen we je device repareren.

2. We werken met deskundige specialisten

Elke specialist doorgaat een opleiding op ThePhoneLab Academy, waarbij hij of zij de ins en outs leert over het repareren van smartphones en tablets. Daarnaast spijkeren ze hun kennis regelmatig bij met betrekking tot nieuwe toestellen en software. Hierdoor garanderen wij dat zij vakkundig werken en jij je device aan onze specialisten kunt toevertrouwen. 

3. We scoren een 9.5 uit 10 op bijna 6000 reviews

Klanten geven ons positieve reviews en geven aan goed geholpen te zijn. Hierdoor durven we te claimen dat onze reparaties in bijna alle gevallen slagen.

4. Andere partijen erkennen onze deskundigheid

Sinds november 2019 zijn wij officieel service provider van OnePlus. Dit betekent dat we kunnen garanderen dat je, volgens OnePlus, goed bij ons geholpen wordt binnen en buiten je garantieperiode. Ook zijn we sinds november 2020 partner van Harmony waar we ThePhoneLab CarePack mee aanbieden: een smartphone verzekering met de service van ThePhoneLab. Harmony vertrouwt ons de verantwoordelijkheid toe om gebruikte smartphones op gebreken te controleren en de keuze te maken om al dan niet te verzekeren.

Wie zijn wij? Leer het team achter ThePhoneLab kennen.

Alle 5 beloftes van ThePhoneLab
smartphone reparatie

Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat beloven we jou iets waar jij, als klant, ons altijd aan mag houden.

1. 30 minuten service

Wij repareren jouw device binnen 30 minuten. Lukt het ons niet om je smartphone binnen de afgesproken 30 minuten te repareren? Dan ontvang je altijd een cadeaubon ter waarde van €10. Lees hier de voorwaarden voor de 30 minuten service belofte.

2. Origineel Apple óók zonder afspraak

Wij kunnen jouw iPhone repareren met originele Apple onderdelen, geleverd door Apple, zonder dat je hiervoor een afspraak voor hoeft te maken! Loop binnen in één van onze vestigingen en laat je iPhone dezelfde dag nog repareren.

3. 6 maanden garantie

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met hoge kwaliteit onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden we altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

4. No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw device te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. Wel zo eerlijk! 

6. Altijd gratis APK'tje

Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis APK’tje aan je smartphone of tablet.