Menu Close

6 maanden garantie

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met hoge kwaliteit onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden we altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Bij ThePhoneLab geven we altijd 6 maanden garantie op elk vervangen onderdeel. Is het vervangen onderdeel binnen 6 maanden na reparatie weer defect? Dan repareren wij je smartphone of tablet kosteloos opnieuw.

Wij zijn zeker van onze zaak

1. We werken met hoge kwaliteit en waar mogelijk originele onderdelen

  • Bij Apple devices werken we met high copy materiaal (vergelijkbaar met de kwaliteit van het origineel) of pulled materiaal (origineel Apple materiaal gehaald uit gebruikte devices). Daarnaast is onze garantietermijn van 6 maanden twee keer langer dan bij de Apple Store waar een standaard termijn van 90 dagen geldt. Voor schermreparaties werken we met twee soorten schermen, de klant heeft altijd de keuze welk scherm we gebruiken:
    • iPhone schermen van ThePhoneLab: na het uitvoerig onderzoeken en testen van verschillende type iPhone schermen hebben we in samenwerking met onze leveranciers een nieuw type scherm ontwikkelt dat past bij het kwaliteitsniveau dat we bij ThePhoneLab willen waarborgen. Deze bieden we altijd 40% goedkoper aan.
    • Originele refurbished schermen: bij een iPhone schermreparatie verwijdert een van onze specialisten het defecte en/of gebarsten originele Apple scherm van de iPhone. Deze schermen worden opgestuurd naar onze leverancier. Deze maakt van de defecte schermen refurbished schermen: recycled schermen van origineel Apple materiaal. Hierdoor kunnen we onze originele Apple schermen in een duurzaam jasje steken en jou tegelijkertijd de laagste prijs voor originele Apple schermen aanbieden.
  • We zijn officiële serviceprovider van OnePlus. Dat houdt in dat we bij ThePhoneLab uitsluitend werken met nieuwe, originele OnePlus onderdelen. Wij repareren OnePlus devices binnen en buiten de garantieperiode.
  • Bij Samsung devices werken wij uitsluitend met originele service pack onderdelen. Daarom repareren we jouw Samsung device enkel met onderdelen die in de Samsung fabriek worden geproduceerd.
  • Bij Huawei devices gebruiken wij uitsluitend originele schermen en waar mogelijke originele onderdelen.

Ben jij benieuwd met welke onderdelen we je device repareren en staat het merk niet genoemd in bovenstaande opsomming? Neem dan contact met ons op of vraag het aan een specialist in een van onze filialen. Wij leggen je graag uit met welke onderdelen we je device repareren.

2. We werken met deskundige specialisten

Elke specialist doorgaat een opleiding op ThePhoneLab Academy, waarbij hij of zij de ins en outs leert over het repareren van smartphones en tablets. Daarnaast spijkeren ze hun kennis regelmatig bij met betrekking tot nieuwe toestellen en software. Hierdoor garanderen wij dat zij vakkundig werken en jij je device aan onze specialisten kunt toevertrouwen. 

3. We scoren een 9.5 uit 10 op bijna 6000 reviews

Klanten geven ons positieve reviews en geven aan goed geholpen te zijn. Hierdoor durven we te claimen dat onze reparaties in bijna alle gevallen slagen.

4. Andere partijen erkennen onze deskundigheid

Sinds november 2019 zijn wij officieel service provider van OnePlus. Dit betekent dat we kunnen garanderen dat je, volgens OnePlus, goed bij ons geholpen wordt binnen en buiten je garantieperiode. Ook zijn we sinds november 2020 partner van Harmony waar we ThePhoneLab CarePack mee aanbieden: een smartphone verzekering met de service van ThePhoneLab. Harmony vertrouwt ons de verantwoordelijkheid toe om gebruikte smartphones op gebreken te controleren en de keuze te maken om al dan niet te verzekeren.

Wie zijn wij? Leer het team achter ThePhoneLab kennen.

Alle 5 beloftes van ThePhoneLab
smartphone reparatie

Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat beloven we jou iets waar jij, als klant, ons altijd aan mag houden.

1. 30 minuten service

Wij repareren jouw device binnen 30 minuten. Lukt het ons niet om je smartphone binnen de afgesproken 30 minuten te repareren? Dan ontvang je altijd een cadeaubon ter waarde van €10. Lees hier de voorwaarden voor de 30 minuten service belofte.

2. iPhone schermen altijd 40% goedkoper

Bij een iPhone schermreparatie ben je bij ons altijd minimaal 40% goedkoper uit dan bij de Apple Store. Met ons eigen merk schermen, iPhone schermen van ThePhoneLab, bieden we je een scherm van de hoogste kwaliteit voor een stuk lagere prijs.

3. 6 maanden garantie

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met hoge kwaliteit onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden we altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

4. No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw device te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. Wel zo eerlijk! 

6. Altijd gratis APK'tje

Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis APK’tje aan je smartphone of tablet.