Menu Close
Asset 31
Samsung S7 Edge Audiojack Reparatie
Kosten 50
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S7 Edge Audiojack Reparatie

Asset 31
Kosten 50,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 31

Samsung S7 Edge audiojack reparatie

Luister jij graag muziek vanaf je smartphone als je onderweg bent? Je bent niet de enige die eigenlijk niet meer zonder kan. Of je nou in de trein zit, fietst naar werk of school of handsfree wilt bellen; je oordopjes heb jij altijd bij je. Maar wat nou als je ineens geen geluid meer hoort?! Dat kan natuurlijk aan je oordopjes liggen, maar het kan ook een probleem met de audiojack van je Samsung S7 Edge zijn. Geen nood! ThePhoneLab kan dit met een Samsung S7 Edge audiojack reparatie voor je fixen! Kom langs in een onze winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Heb je een Samsung S7 Edge audiojack reparatie nodig?

Het is voor jou misschien niet meteen duidelijk waar het aan ligt. Zijn het je oordopjes of is het je audiojack? Als je al meerdere oordopjes hebt geprobeerd, kun je eigenlijk niet meer onder het probleem uit… De audiojack van je Samsung S7 Edge is kapot.

Wanneer moet de audiojack van je Samsung S7 Edge worden gerepareerd?
Jouw oordopjes passen moeilijk in de koptelefoon ingang
Je hoort maar aan één kant muziek in je oordopjes
Je hoort helemaal geen geluid door jouw oordopjes

Heb jij last van één van bovenstaande problemen? Laat je audiojack dan fixen bij ThePhoneLab in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Wij repareren je audiojack vandaag nog!

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een Samsung [model] audiojack reparatie bij de volgende modellen:
Samsung S8 Plus reparatie
Samsung S8 reparatie
Samsung S7 reparatie
Samsung S7 Edge reparatie
Samsung S6 reparatie
Samsung S6 Edge reparatie
Samsung Note 4 reparatie
Samsung A3 (2016) reparatie
Samsung A3 (2017) reparatie
Samsung A5 (2016) reparatie
Samsung A5 (2017) reparatie
Samsung J5 (2016) reparatie
Samsung S4 Mini reparatie
Samsung S4 reparatie
Samsung S5 Mini reparatie
Samsung S5 Neo reparatie
Samsung S5 reparatie

Samsung S7 Edge audiojack reparatie met onze Haal & Breng-service


Met een kapotte audiojack wil je natuurlijk niet te lang laten lopen. Hoe eerder de audiojack van je Samsung S7 Edge is gerepareerd, hoe sneller jij weer geluid kunt horen! Heb jij door je werk of school weinig tijd om je Samsung S7 Edge langs te brengen voor een audiojack reparatie? Dan hebben wij de oplossing voor jou! ThePhoneLab biedt je de Haal & Breng- service om Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Met deze service komen wij je Samsung S7 Edge ophalen op je werk of bij je thuis. Na de reparatie van de audiojack brengen we je smartphone weer naar je toe!

Het enige dat jij hoeft te doen is de Samsung S7 Edge audiojack reparatie aanmelden. Vervolgens kies je een voor jou geschikte datum en geschikt tijdstip. Vul nog even je persoonlijke gegevens in en wij komen je Samsung S7 Edge ophalen voor een audiojack reparatie.

Toch liever zelf je toestel langsbrengen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij raden je aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen. Mét afspraak zijn wij vaak al binnen 30 minuten klaar met de reparatie.

Samsung S7 Edge audiojack reparatie bij ThePhoneLab


Is je audiojack kapot? Wacht niet langer en meld je toestel aan voor een Samsung S7 Edge audiojack reparatie. De tarieven voor deze reparatie zijn direct zichtbaar als je je toestel aanmeldt voor deze service. De prijzen verschillen namelijk per Samsung model. Naast de audiojack reparatie kunnen wij ook diverse andere Samsung reparaties voor je uitvoeren.

Heb je vragen over deze reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, kijk bij onze veelgestelde vragen of bij onze algemene voorwaarden.

Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!