Menu Close
Samsung S6 Edge Aan/uit knop Reparatie
Kosten 50
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S6 Edge Aan/uit knop Reparatie

Kosten 50,00
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S6 Edge aan/uit-knop reparatie bij ThePhoneLab

Doet de aan/uit-knop van je Samsung S6 Edge het niet meer? Dat is erg vervelend! Gelukkig kun je bij ThePhoneLab terecht in Amsterdam, Haarlem en Utrecht voor een Samsung S6 Edge aan/uit-knop reparatie. Wij repareren of vervangen de aan/uit-knop van je Samsung S6 Edge al binnen een half uur. Daarna ben jij weer helemaal bereikbaar!

Samsung S6 Edge aan/uit-knop repareren of vervangen bij ThePhoneLab

Het kan gebeuren dat de aan/uit-knop van je Samsung S6 Edge het niet meer doet. Hier zijn verschillende oorzaken voor, maar het is ontzettend vervelend als je slecht bereikbaar bent. Je zal maar net dat belangrijke telefoongesprek missen… Door onze snelle service van de hoogste kwaliteit kun jij de aan/uit-knop snel weer gebruiken. Wij repareren je Samsung S6 Edge met uitsluitend originele onderdelen. Hiermee proberen we te voorkomen dat je in de toekomst tegen hetzelfde probleem aanloopt. Gaat de aan/uit-knop toch weer stuk? Wij geven 6 maanden garantie op het geplaatste onderdeel!

Problemen bij een kapotte aan/uit-knop van een Samsung S6 Edge


Wanneer moet een aan/uit-knop vervangen worden?
De lock button reageert niet wanneer je hem in klikt
De aan/uit-knop is niet meer aanklikbaar
De aan/uit-knop sluimert uit zichzelf het scherm

Komt dit je bekend voor óf merk je nu al kleine problemen met de aan/uit-knop en ben je bang dat dit binnenkort erger wordt? Neem gerust contact met ons op dan kunnen wij je helpen om deze problemen op te lossen. Boek online een afspraak in of kom gewoon langs in onze winkel in Amsterdam, Haarlem of Utrecht.

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een aan/uit-knop reparatie van de volgende Samsung modellen:


Samsung S8 Plus reparatie
Samsung S8 reparatie
Samsung S7 reparatie
Samsung S7 Edge reparatie
Samsung S6 reparatie
Samsung S6 Edge reparatie

Onze extra service voor jou!


Wij vinden transparantie ontzettend belangrijk en dat is ook de reden dat je de tarieven van onze aan/uit-knop reparaties op de website vindt. Daarom weet je van tevoren altijd de kosten en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een andere service van ons is de Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Ben je niet in de gelegenheid om je Samsung S6 Edge bij ons langs te brengen, maar moet deze wel gemaakt worden? Plan dan een Haal & Breng afspraak in! Wij halen je Samsung S6 Edge op en repareren ‘m. Wanneer deze klaar is, brengen we je Samsung smartphone weer naar je toe. Dat is toch ideaal!

Hoogwaardige reparaties bij ThePhoneLab


Bij ThePhoneLab kun je altijd rekenen op goede kwaliteit. Wij snappen dat het vervelend is als je je telefoon een aantal dagen kwijt bent. Daarom voeren we bijna alle reparaties binnen 30 minuten uit. Een aan/uit-knop reparatie hebben we zo gefixt! Heb je last van een ander probleem met je Samsung S6 Edge? Zoals waterschade, een kapot scherm of gaat je batterij snel leeg? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Maak online een afspraak en we zien je snel in één van onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!