Menu Close
Huawei P40 Pro Update
Kosten 25
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P40 Pro Update

Kosten 25,00
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P30 Pro updaten

Wil je jouw Huawei P30 Pro updaten naar de nieuwste software? Dan helpen we je bij ThePhoneLab graag! Door de Huawei P30 Pro update kun je met je telefoon altijd profiteren van het nieuwste besturingssysteem van Android. Kom bij ons langs, dan regelen wij het voor je! Maak een afspraak en laat je Huawei P30 Pro updaten bij een van onze winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Waarom een Huawei P30 Pro update?

Door een Huawei P30 Pro update uit te voeren, installeer je de nieuwste versie van het besturingssysteem van je Huawei. Op de meeste Huawei smartphones is dit besturingssysteem Android. Dit is een Google besturingssysteem, wat door veel gebruikers door gebruiksvriendelijk wordt ervaren. Toch is het niet voor iedereen duidelijk hoe een update uitgevoerd moet worden. Vind jij dit ook ingewikkeld en wil je er graag hulp bij? Wij voeren de Huawei P30 Pro update graag voor je uit! Stap gerust onze winkel binnen in Amsterdam, Haarlem of Utrecht.

Wat zijn de voordelen van een Huawei P30 Pro update?


De bugs (fouten) in het besturingssysteem worden gefixt
Problemen, zoals een traag systeem, kunnen worden opgelost
De snelheid van je Huawei P30 Pro kan erop vooruit gaan
Je telefoon wordt voorzien van de nieuwste functionaliteiten
Bij iedere Huawei P30 Pro software update verbetert het besturingssysteem de beveiliging

Het kan voorkomen dat als je de update niet uitvoert, er bepaalde apps niet meer werken zoals je van ze verwacht bent. Dit is vaak het geval bij Internet Bankieren apps. Dit omdat de Nederlandse banken de beveiliging van hun apps afstellen op de laatste softwareversie van het systeem. Als de software niet wordt geüpdatet, wordt de app niet optimaal meer beveiligd. Daarom kun je de app vaak niet meer gebruiken.

Bij ThePhoneLab kun je de update uitvoeren bij de volgende Huawei modellen:
Huawei P Smart
Huawei P Smart 2019
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei P20
Huawei P20 Lite
Huawei Nexus 6P
Huawei P9 Lite
Huawei P8 Lite (2017)
Huawei P8
Huawei P10 Lite
Huawei P10
Huawei P9

Maak een afspraak voor een Huawei P30 Pro update


Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het updaten van jouw Huawei P30 Pro. Wil jij je Huawei P30 Pro laten updaten? Dan ben je altijd van harte welkom in één van onze winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Toch willen we je adviseren om een afspraak te maken via onze website. Zo ben jij er zeker van dat je direct kan worden geholpen. Kies de gewenst winkel, datum en tijdstip en laat de Huawei P30 Pro update binnen 30 minuten uitvoeren. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom, maar in dat geval kunnen we niet altijd garanderen dat de update direct kan worden uitgevoerd.

Huawei P30 Pro update bij ThePhoneLab


Wil jij altijd het nieuwste besturingssysteem op je Huawei? Dan adviseren we je om je Huawei P30 Pro te updaten. De Huawei specialisten van ThePhoneLab kunnen dit voor je uitvoeren. De tarieven voor deze Huawei P30 Pro update zijn direct zichtbaar als je je toestel aanmeldt voor deze service. Daardoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Naast de Huawei P30 Pro update kunnen wij ook diverse Huawei reparaties voor je uitvoeren. Bekijk de reparaties op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie! We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!