Menu Close
Huawei P40 Lite Data overzetten
Kosten 39
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P40 Lite Data overzetten

Kosten 39,00
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P30 Pro data overzetten

Heb jij een nieuwe telefoon en wil jij jouw Huawei P30 Pro data overzetten? Dan ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres. Wij helpen jou graag met het overzetten van de data van je oude naar nieuwe telefoon. Zo weet je zeker dat er geen data en bestanden verloren gaan. Met de Huawei P30 Pro data overzetten service van ThePhoneLab is het zo geregeld. Wij helpen je graag bij het overzetten van jouw Huawei P30 Pro data. Kom langs bij een van onze winkels in Utrecht, Amsterdam of Haarlem en boek een afspraak via onze website. Onze specialisten zetten heel gemakkelijk, snel en veilig jouw data over op jouw nieuwe toestel. Zo heb je al je bestanden, apps, afspraken en gegevens ready to use op je nieuwe Huawei P30.

Waarom bij ThePhoneLab Huawei P30 Pro data overzetten?

We snappen dat het niet voor iedereen gemakkelijk is om de data van je oude telefoon over te zetten naar je nieuwe telefoon. ThePhoneLab helpt je graag bij het overzetten van de data van jouw Huawei P30. Maar ook in de volgende situaties kan ThePhoneLab gemakkelijk de Huawei P30 Pro data overzetten service aanbieden.

– Jouw display is stuk waardoor je de code niet kan invoeren. Hierdoor krijg je jouw data er dus niet af. Wij monteren tijdelijk een display zodat jij jouw belangrijke gegevens er wel af kan krijgen.
– Je krijgt hoofdpijn bij het woorden zoals reservekopie.
– Je wilt de data overzetten van een iPhone naar een Android of andersom.
– Je wilt foto’s of andere gegevens overgezet hebben naar een USB-stick.

Bij ThePhoneLab kun je de data laten overzetten van de volgende Huawei modellen:
Huawei P Smart
Huawei P Smart 2019
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei P20
Huawei P20 Lite
Huawei Nexus 6P
Huawei P9 Lite
Huawei P8 Lite (2017)
Huawei P8
Huawei P10 Lite
Huawei P10
Huawei P9

Plan je afspraak in voor Huawei P30 Pro data overzetten


Wil jij jouw Huawei P30 Pro data overzetten? Dan ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres. Je kun bij ons gemakkelijk een online afspraak inplannen bij een van onze winkels in Amsterdam, Utrecht of Haarlem. Met een afspraak word je direct geholpen. Onze Huawei specialisten zetten de data van je oude telefoon naar je nieuwe Huawei P30 over. Afhankelijk van hoeveel data onze specialisten moeten overzetten, sta je meestal binnen 30 minuten weer buiten. Jouw nieuwe telefoon is dan voorzien van de data van je oude telefoon. Met onze hulp is jouw telefoon zo klaar voor gebruik!

Haal & Breng-service


Wij snappen heel goed dat het niet voor iedereen mogelijk is om binnen onze openingstijden langs te komen voor Huawei P30 Pro data overzetten. Soms komt het qua tijd gewoon niet goed uit. Gelukkig heeft ThePhoneLab daar de oplossing voor: de Haal & Breng-service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Hierbij halen we je toestellen thuis of op je werk op. Nadat we de dat van je Huawei P30 hebben overgezet, brengen we de toestellen weer naar je terug. Zo kost het Huawei P30 Pro data overzetten jouw geen tijd.

Huawei P30 Pro data overzetten bij ThePhoneLab


Naast het Huawei P30 Pro data overzetten, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor andere Huawei reparaties. Dus ook als je jouw Huawei hebt laten vallen en op zoek ben naar een goede schermreparatie zit je bij ons goed! Maar ook voor waterschade schoonmaak, batterij vervanging en een software reset kun je bij ons terecht.

Wil jij je Huawei P30 Pro data overzetten? De Huawei specialisten van ThePhoneLab kunnen dit voor je uitvoeren. Onze tarieven voor Huawei P30 Pro data overzetten zijn direct zichtbaar als je je toestel aanmeldt voor de service. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk de reparaties op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie! We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!