Select your OnePlus 8 repair

OnePlus 8

Plan your repair online and pay in-store

OnePlus 8 reparatie bij ThePhoneLab

Werkt jouw OnePlus 8 niet meer naar behoren? Is je scherm toe aan een scherm reparatie? Of moet je batterij worden vervangen? Bij ThePhoneLab staan onze specialisten klaar om je OnePlus toetsel nauwkeurig te repareren. Maak nu online een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Reparatie met originele onderdelen

Bij ThePhoneLab werken we met deskundige specialisten, die getraind zijn door OnePlus. Daarnaast hebben zij 6 jaar ervaring en voeren onze specialisten 40.000+ reparaties per jaar uit. Doordat wij geautoriseerd reparatiepartner zijn van OnePlus, maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit reparatie. Bovendien geven wij levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel na de reparatie van je OnePlus 8. Bekijk hier alle OnePlus reparaties. Ook behoud je na een OnePlus reparatie de fabrieksgarantie.

Wij repareren je OnePlus 8 met originele onderdelen, maar toch hoef je voor een OnePlus reparatie bij ThePhoneLab niet de hoofdprijs te betalen. Dit komt doordat wij de prijzen van OnePlus overnemen. Maak online een afspraak, waarbij je direct kan zien wat de kosten zijn van jouw reparatie. Bekijk hier al jouw voordelen voor een OnePlus reparatie bij ThePhoneLab. 

Andere reparaties bij ThePhoneLab 

Heb je geen idee wat er mis is met je OnePlus 8? Kies dan voor de optie diagnostiek. Onze OnePlus reparatie specialisten draaien nergens hun hand voor om en gaan onderzoeken wat er met je device aan de hand is. Hierna nemen zij contact met je op en vertellen zij hun bevindingen. Je bent nooit verplicht om na diagnose over te gaan tot een OnePlus reparatie. Een leuke bijkomstigheid is dat de diagnose valt onder onze service en dus gratis is :-). 

Naast een OnePlus reparatie, ben je bij ThePhoneLab ook aan het juiste adres voor een OPPO reparatie, iPhone reparatie of Samsung reparatie . Staat je merk hier niet tussen? Kijk dan hier of neem contact op met een van onze specialisten. Onze specialisten gaan geen een reparatie uit de weg. Van het vervangen van je scherm tijdens een scherm reparatie, tot aan het vervangen van je batterij, het repareren van je connector en zelf het resetten of updaten van je software. Kies voor kwaliteit, snelheid en gemak met ThePhoneLab.