Select your Google Pixel 6 Pro repair

Google Pixel 6 Pro

Plan your repair online and pay in-store

Google Pixel 6 Pro reparatie

Een kapot scherm repareren, connector reparatie of waterschade verhelpen? Maak je geen zorgen, bij ThePhoneLab kunnen wij je helpen met een Google Pixel 6 Pro op maat. Wij hebben een team van specialisten paraat, die jouw Google Pixel 6 Pro binnen no-time kunnen repareren. Vaak sta jij binnen 30 minuten weer buiten met een werkende smartphone. Plan eenvoudig online je afspraak in voor een Google Pixel 6 Pro reparatie of kom langs bij één van onze vestigingen.

Soorten Google Pixel 6 Pro reparaties

Batterij vervangen, camera reparatie, scherm reparatie, waterschade reparatie en meer. Wij kunnen je helpen met allerlei Google Pixel 6 Pro reparaties. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jouw Google Pixel 6 Pro weer werkend te krijgen. Je ontvangt altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Weet je niet precies wat er aan de hand is met je Google Pixel 6 Pro? Dan kunnen we geheel vrijblijvend een diagnose voor je inplannen. Tijdens een diagnose onderzoeken wij wat er aan de hand is. Vinden we het probleem, dan kunnen we je vaak direct helpen met een Google Pixel 6 Pro reparatie op maat, uiteraard wel met jouw toestemming. 

Service van ThePhoneLab

Is jouw Google Pixel 6 Pro kapot en heb je dringend hulp nodig van een échte specialist? ThePhoneLab staat voor je klaar! Wij kunnen je helpen met verschillende telefoon reparaties, denk bijvoorbeeld aan een Google Pixel 6 Pro  scherm reparatie, het vervangen van je batterij of een reparatie aan je camera. Je kunt bij ThePhoneLab eenvoudig online een afspraak maken voor een reparatie aan jouw Google Pixel 6 Pro. Maak je van te voren een afspraak? Dan sta je meestal binnen 30 minuten weer buiten met een werkende smartphone.