Our team of specialists

Specialist Julius

Met een drukke studie erbij, maakt Julius ook nog twee dagen in de week tijd om jou te voorzien van je smartphone of tablet reparatie. Julius is pas tevreden als jij dat ook bent!

Specialist Tijmen

Naast reparatie specialist is onze Tijmen ook een creatieve man op het gebied van fotografie en video. Hij zal er altijd voor zorgen dat de klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

Specialist Bart

Deze ervaren reparateur weet altijd het overzicht te bewaren en presteert het beste onder druk! Wanneer je Bart tegen komt, dan ben je ervan verzekerd dat je probleem zorgvuldig opgelost gaat worden.

Specialist Boris
Specialist Boris

Boris is de oprichter en eigenaar van ThePhoneLab. Samen met het team streeft hij ernaar om het bedrijf naar absolute top hoogte te brengen en de klanten te voorzien van een geweldig ervaring!

Specialist Marc

Marc is onze allernieuwste specialist, maar nieuw zijn reparaties voor hem niet. Hij schroeft de ene na de andere telefoon weg alsof het niks is, wel met een hoop zorgvuldigheid natuurlijk.

Specialist Hielke

Elke klant die de winkel verlaat nadat hij of zij geholpen is door Hielke, gaat met een goed gevoel de winkel uit. Hielke is naast een goede reparateur ook ontzettend goed met het voorzien van informatie aan onze klanten.

Specialist Lodewijk

Lodewijk is tegenwoordig verantwoordelijk voor ons eerste filiaal, de Marnixstraat. Door onder andere onze vaste klanten van een perfect uitgevoerde reparatie te voorzien, weet hij altijd de beste oplossing te vinden voor jouw probleem.

Specialist Martijn

Momenteel bekleedt hij niet alleen de functie van ‘Reparateur’, maar is hij ook als Chef Borrel verantwoordelijk voor onze welbekende borrels en team uitjes.

Specialist Mikkie
Specialist Mikkie

“Met gepaste trots onze tweede vrouwelijke aanwinst! En of Mikkie een technisch talent is? Zeker! Er gaan zelfs geruchten dat er mannen bij haar afkijken als ze even de kluts kwijt zijn.

Specialist Pascal

De man die het slagersmes heeft ingeruild voor de schroevendraaier, het monteren van telefoons is zeker anders dan het bereiden van slavinkjes maar dat Pascal goed is met zijn handen staat buiten kijf. Vandaag de dag is Pascal shopmanager en dus verantwoordelijk voor ons nieuwste en grootste filiaal in Utrecht.

Specialist Tal

Toen de meeste van ons nog met duplo aan het spelen waren was Tal al moederbord solderingen aan het uitvoeren.  Tal of ook wel “The Magician” genoemd,  is naast oudste van het bedrijf ook de meest ervaren specialist!

Specialist Jop

Jop heeft door zijn airsoft hobby een vlijmscherpe precisie ontwikkeld waardoor hij met zijn ogen dicht de ene na de andere telefoon perfect repareert. Een echte scherpschroever dus.

Specialist Mees

Dit is dè ideale schoonzoon, Mees is naast een geboren en getogen Amsterdammer ook een specialist die overal geduld voor heeft.

Specialist Job

De man die altijd nieuwe ideeën heeft en meedenkt in het bedrijf ! Job is de shopmanager van onze flagship store in Amsterdam waar hij tegenwoordig een onmisbare schakel is geworden.

Specialist Paulus

De man die eerder weet hoe de nieuwste iPhone eruit gaat zien dan Apple zelf. Paulus is zowel hardware als software specialist. Een echte duizendpoot dus.

Specialist Jan

De welbekende uitspraak “Jan de man die alles kan” gaat voor onze Jan ook zeker op. Je zou bijna zeggen dat Jan niet twee maar drie rechterhanden heeft. Voordat jij weet dat er een nieuw gadget op de markt is, heeft ‘Jan Schipper van ThePhoneLab’ hem al.

Specialist Freek

Freek zorgt ervoor dat onze zakelijke klanten met een gerust hart de toestellen door ons laten repareren. Met tientallen toestellen per dag is hij ontzettend georganiseerd en repareert hij als één van de meest ervaren reparateurs.

Specialist Matthew
Specialist Matthew

Onze eerste fulltimer en momenteel operationeel manager, die zich vandaag de dag onder andere bezig houdt met de dagelijkse operatie van onze 5 vestigingen en altijd bezig is met de toekomst van het bedrijf!

Specialist Jeroen

Één van onze eerste medewerkers die al sinds het jaar van de oprichting van het bedrijf in dienst is. Hij maakt altijd tijd vrij naast zijn drukke studies om jou te voorzien van een goed werkende telefoon. Ook is hij één van onze opleiders in ‘ThePhoneLab Academy’.