Menu Close

Vacatures

Zakelijk Smartphone en Tablet Reparatie Specialist

Op onze zakelijke afdeling in Alkmaar zijn wij op zoek naar versterking. Super technisch, maar liever niet in de winkel? Lees dan snel verder!

Stage Marketing Specialist

Op zoek naar een toffe stage plek binnen de Marketing? Lees dan snel verder!

Stage Procurement / Inkoopmanagement

Volg jij momenteel een HBO opleiding in de richting van Logistiek, Supply Chain of Operations? Kom dan stage lopen bij ThePhoneLab!

Stage (BOL/BBL) Smartphone Reparateur en Service medewerker

Ben jij in de afrondende fase van jouw MBO opleiding en zoek je een eindstage met uitzicht op een vast dienstverband? Kom dan stage lopen bij ThePhoneLab!

Customer Happiness Specialist

Draag jij straks ook bij aan onze duizenden tevreden klanten? Los jij graag van alles en nog wat op voor alles en iedereen? Versterk ons Customer Happiness team dan!

Smartphone, Tablet en Laptop Reparatie Specialist

ThePhoneLab is op zoek naar nieuwe reparatie specialisten om ons team te komen versterken. Heb je geen reparatie ervaring maar wel een ontzettende interesse in smartphones? En ben je een sociale topper die klanten graag helpt met allerlei soorten problemen? Solliciteer dan snel!

Inkoop specialist

Lijkt het je gaaf om mede verantwoordelijk te zijn over het gehele inkoopmanagement proces bij ThePhoneLab? Solliciteer dan snel!