Menu Close

Sony Reparatie Amsterdam

Een kapot scherm of waterschade? Kies dan voor een snelle Sony reparatie van ThePhoneLab in Amsterdam. Gemakkelijk én snel plant u een Sony reparatie in bij één van onze vestigingen in Amsterdam. Kom langs op de van Woustraat, Beethovenstraat en de Marnixstraat op uw uitgekozen tijd en datum. De meeste problemen kunnen binnen 30 minuten worden verholpen, waardoor u daarna met een werkende telefoon de winkel verlaat!

Snelle Sony reparatieservice

Veel voorkomende problemen repareren we binnen een half uur tijd in onze Amsterdamse vestigingen. Onze medewerkers zijn ervaren Sony specialisten en kunnen u helpen met een scherm reparatie, back cover vervangen, waterschade schoonmaak, software reset en data overzetten.

Een afspraak inplannen kan makkelijk via onze website. Hierdoor hoeft u niet te wachten in onze winkel op de reparatie service. Dat wij goede en snelle service bieden betekent niet dat dit u veel moet kosten. Wij bieden de beste Sony reparaties tegen de beste prijs. U ontvangt dus een gerepareerde Sony telefoon zonder hoge reparatie tarieven. Als uw Sony smartphone door onze reparatie service in Amsterdam wordt voorzien van nieuwe onderdelen dan bieden we hier altijd levenslange garantie op. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten. Lees hier de voorwaarden.

 

Kies voor gemak

Iedereen heeft het druk. Hierdoor kan het gebeuren dat u geen tijd heeft om langs te komen bij één van onze Amsterdamse filialen voor de reparatie van uw Sony smartphone. Daarom hebben we voor u de Haal & Breng service! Uw Sony toestel wordt opgehaald en naar de reparatie service in Amsterdam gebracht. Na de diagnose van uw Sony toestel en de bijbehorende reparatie in Amsterdam, brengen wij uw gerepareerde Sony smartphone weer naar u toe.

Reparatie van The Phone Lab

De Sony services die u bij ons kunt vinden zijn:

 

Daarnaast kunt u bij The Phone Lab terecht voor OnePlus reparaties, Samsung reparaties, LG reparaties, iPad reparaties, Huawei reparaties en iPhone reparaties.