Menu Close

Samsung homebutton reparatie

Kosten €50 - €350

Reparatieduur30 minuten

 

Kun jij een Samsung homebutton reparatie gebruiken?

Kun jij je Samsung niet meer goed gebruiken, omdat de homebutton maar blijft hangen? Wij begrijpen dat dit meer dan vervelend is. Daarom heeft ThePhoneLab een team van specialisten paraat die jouw Samsung direct onder handen nemen. Plan eenvoudig online een afspraak in of kom langs in een van onze winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht voor een Samsung homebutton reparatie. Dan fixen wij hem vandaag nog!

Zonder homebutton kun je eigenlijk niet veel met je smartphone. Je homebutton gebruik je immers om je Samsung in lockstand of slaapstand te ontgrendelen, vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm en om pagina’s te sluiten. Uiteraard kun je een homebutton tijdelijk op je scherm installeren, maar dit wordt niet altijd als fijn ervaren. Veel mensen hechten waarde aan de traditionele homebutton. Doet de homebutton van je Samsung al langer niet meer wat ie moet doen? Maak dan een afspraak voor onze Samsung homebutton reparatie en wij helpen je verder.

 

Wanneer komt je Samsung in aanmerking voor de Samsung homebutton reparatie?

Wanneer is het verstandig om bij ons aan te kloppen voor een Samsung homebutton reparatie? Dit kan in onderstaande gevallen:  

  • De homebutton reageert amper of helemaal niet
  • De homebutton hapert en reageert uit zichzelf
  • De homebutton is überhaupt niet meer aanwezig

 

Herken jij een van deze problemen? Dan kun je je Samsung gerust bij ons langsbrengen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Je kunt een afspraak voor een Samsung homebutton reparatie inplannen voor de volgende Samsung modellen:

 

Samsung homebutton reparatie – Haal & Breng-service

Je bent druk met vanalles en nog wat, wij begrijpen het! Het is dan ook geen probleem als je je smartphone niet bij ons langs kunt brengen. Wij kunnen hem namelijk gewoon bij je ophalen. Bij ThePhoneLab kun je nu gebruikmaken van de Haal & Breng-service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Wij komen bij jou langs en nemen je smartphone mee voor onze Samsung homebutton reparatie. We repareren hem in onze dichtstbijzijnde winkel en komen daarna weer terug met een naar behoren werkende smartphone. Makkelijker kunnen we het je niet maken. 

Wil jij gebruikmaken van onze Haal & Breng-service? Dat kan! Meld je Samsung aan voor onze Samsung homebutton reparatie, selecteer een winkel, datum en tijd en vink de optie Haal & Breng-service aan. Dan kloppen wij misschien wel zo op jouw deur. Jouw Samsung homebutton repareren is zo gepiept!

 

Samsung homebutton reparatie bij ThePhoneLab

Ben jij die kapotte homebutton zat en wil je graag gebruikmaken van onze Samsung homebutton reparatie? Plan dan makkelijk en snel online je afspraak in. Vaak kunnen wij je al binnen 30 minuten helpen. Een super snelle service dus! Uiteraard kun je ook op de bonnefooi binnenstappen, maar dan kan het zijn dat je iets langer moet wachten. Wij raden je daarom aan om van te voren een afspraak in te plannen om teleurstelling te voorkomen. Jij blij, wij blij! Plan nu je Samsung homebutton reparatie in, dan gaan wij voor je aan de slag.

Naast onze Samsung homebutton reparatie, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor andere Samsung reparaties. Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden of neem even contact met ons op als er nog onduidelijkheden zijn. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Bekijk hier onze locaties