Vivo X80 Pro

Selecteer een reparatie

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

Vivo X80 Pro reparatie bij ThePhoneLab

Werkt jouw Vivo X80 Pro niet meer naar behoren? Is je scherm toe aan een scherm reparatie? Of moet je batterij worden vervangen? Bij ThePhoneLab staan onze specialisten klaar om jouw vivo telefoon te repareren tijdens een telefoon reparatie. Het grote voordeel aan een Vivo X80 Pro telefoon reparatie bij ThePhoneLab is dat onze specialisten uitsluitend repareren met originele onderdelen. Laat jij bijvoorbeeld een nieuwe camera plaatsen? Of wordt jouw achterscherm vervangen? Dan wordt er een onderdeel geplaatst, die ook wordt geleverd op een nieuwe Vivo X80 Pro. Zo ben jij verzekerd van een hoge kwaliteit reparatie! Daarnaast kunnen de specialisten direct aan de slag met jouw telefoon reparatie. Dit houdt in dat jouw Vivo X80 Pro telefoon, veelal binnen 60 minuten is gerepareerd. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen die vivo voorschrijft. 

Verschillende soorten Vivo X80 Pro reparaties bij ThePhoneLab

Voor onze specialisten is geen een probleem te gek. Je bent bij ThePhoneLab altijd welkom voor een Vivo X80 Pro reparatie. Staat jouw telefoon reparatie er niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden. Onze specialisten kunnen het scherm van jouw Vivo X80 Pro vervangen tijdens een schermreparatie, maar ook het vervangen van je accu, een camera reparatie, een connector reparatie of een waterschade reparatie kunnen zij voor je uitvoeren. Daarnaast ben je ook altijd welkom voor het overzetten van data of een software update of – reset.

ThePhoneLab is geautoriseerd reparatiepartner van vivo

Bij ThePhoneLab werken we met deskundige specialisten, die getraind zijn door vivo. Doordat ThePhoneLab geautoriseerd is door vivo, repareren wij alleen met originele onderdelen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een hoge kwaliteit Vivo X80 Pro reparatie. Daarnaast ontvang je standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten.

Een ander bijkomend voordeel is dat wij jouw telefoon ook mogen repareren met behoud van fabrieksgarantie. Heb jij nog recht op fabrieksgarantie en laat jij jouw Vivo X80 Pro bij ThePhoneLab repareren? Dan behoud je dit recht ook na telefoon reparatie. Bekijk hier alle voordelen van een vivo reparatie bij ThePhoneLab.

Kies voor gemak met ThePhoneLab

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze winkels? Dan hebben wij speciaal voor onze klanten de services op afstand. Zo hebben wij de haal- en brengservice in de steden waarin wij opereren. Je kunt daar hier alles over lezen en zien of je in ons servicegebied valt. Val je niet binnen ons servicegebied? Dan hebben wij speciaal voor onze klanten de opstuur service. Jij stuurt jouw Vivo X80 Pro op jouw kosten naar ons op, wij repareren je telefoon en vervolgens sturen wij deze op onze kosten weer naar jou retour. 

Diagnose en reparatie bij ThePhoneLab winkels

Heb je geen idee wat er met jouw Vivo X80 Pro aan de hand is? Geen probleem! Ook dan kun je bij ThePhoneLab terecht. Kies voor de optie diagnose. Een van onze specialisten zal in de winkel onderzoeken wat er aan de hand is met jouw Vivo X80 Pro. Hierna zullen zij contact met je opnemen, waarna je zelf besluit of je overgaat tot reparatie. Je bent hiertoe nooit verplicht! De diagnose valt binnen onze service ;-). 

Kom langs voor een vivo reparatie in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Alkmaar of Den Haag.