Menu Close
iPhone 5C Soldering
Kosten 180,00
Reparatieduur 2 weken
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPhone 5C Soldering

Kosten 180,00
Reparatieduur 2 weken
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPhone 5C soldering

Naast reparaties voeren wij ook solderingen uit. Solderingen zijn uiterst complexe reparaties die onder een microscoop op het moederbord worden uitgevoerd. Omdat dit zo complex is, is de duur van de reparatie uiterlijk 1 tot 2 weken. Wel no cure no pay uiteraard! 

Weet jij wel wat er stuk is maar niet hoe dit gerepareerd kan worden? Maak dan gewoon een afspraak zodat wij het voor jou kunnen onderzoeken. Onderstaand hebben we de 6 meest voorkomende solderingen op een rijtje gezet.

Top 6 solderingen

1. Waterschade
Heeft een reguliere waterschade schoonmaak niet geholpen? Er is nog hoop! Doormate van een soldering is de kans groot dat wij jouw waterschade telefoon weer aan de praat krijgen. No cure no pay.

Komt veel voor bij: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S en iPhone 6S+.

2. Geen beeld, ofwel geen achtergrond licht
Geeft jouw scherm geen licht meer, ook niet na een scherm reparatie? Dan is waarschijnlijk de achtergrondlicht chip kapot. Wij kunnen deze doormate van een moederbord soldering weer aan de praat krijgen. No cure no pay.

Komt veel voor bij: Elke iPhone of iPad.

3. Geen touch, ofwel blokjes boven in het beeld, of überhaupt geen touch
Heeft jouw scherm geen touch meer, ook niet na een scherm reparatie? Reageert jouw scherm niet op bepaalde plekken of soms wel / soms niet? Dan is de kans groot dat de touch chip kapot is. Wij kunnen deze voor jouw solderen. No cure no pay.

Komt veel voor bij: iPhone 6 en iPhone 6+.

4. Geen geluid tijdens bellen, moeite met telefoneren
Heb jij tijdens het bellen geen geluid? Of lukt het maar niet om elkaar te bereiken? De kans is groot dat de audio IC chip van jouw iPhone kapot is. Dit komt heel veel voor bij de iPhone 7 & 7+ en is ook erkend als een design fout van Apple. Wij kunnen deze chip voor jou vervangen. No cure no pay.

Komt veel voor bij: iPhone 7 en 7+.

5. Geen service, geen netwerk of leest geen simkaart
Heb jij bovenin waar normaal gesproken je provider te vinden is “geen service” staan? dan is de kans groot dat de zogenaamde baseband chip kapot is. Dit is een lastige soldering maar kan vaak worden opgelost! No cure no pay.

Komt veel voor bij: iPhone 5S, iPhone 6 en 6+

6. Vast op Apple logo, Bootloop, ofwel continu het Apple logo in beeld.
Is het enige wat jij ziet een apple logo wat constant in beeld is of knippert het Apple logo de hele tijd? De kans is aanwezig dat jouw power management chip stuk is. Het eerste wat belangrijk is om te hebben geprobeerd is een nieuwe batterij, mocht dit niet helpen dan kunnen wij de chip voor jouw solderen. No cure no pay

Komt veel voor bij: Alle iPhones & iPads.

Overige problemen.

Staat jouw probleem niet bij de reparaties en ook niet tussen de bovenstaande solderingen ? De kans is groot dat wij het wel kunnen solderen. Maak dan gewoon een afspraak zodat we kunnen onderzoeken wat het probleem is. Onderzoek is bij ons altijd gratis.