Menu Close
Asset 74
Huawei P9 lite Diagnose
Kosten 0
Reparatieduur 30 minuten

Huawei P9 lite Diagnose

Asset 74
Kosten 0,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 74

Huawei P9 Lite diagnose

Is er iets met jouw Huawei P9 Lite aan de hand maar weet je niet precies wat? Kom dan bij ons langs voor een Huawei P9 Lite diagnose. Onze specialisten bekijken jouw Huawei P9 Lite en voeren een aantal tests uit. Zodra ze erachter komen wat er precies met jouw telefoon aan de hand is, kunnen we de telefoon meteen repareren met onze Huawei reparaties. Kom langs in een van onze winkels in Amsterdam, Utrecht of Haarlem.

Huawei P9 Lite diagnose van ThePhoneLab

Als het scherm van jouw Huawei P9 Lite kapot is, kun je dit natuurlijk altijd aan de buitenkant zien. Toch kan het zo zijn dat niet alleen dit voor de problemen van je telefoon zorgt. Met een Huawei P9 Lite diagnose kunnen we er dan achterkomen. De Huawei P9 Lite diagnose is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht er meteen een reparatie uitgevoerd kunnen worden, overleggen we dit altijd eerst met jou!

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we tijdens de Huawei P9 Lite diagnose erachter komen dat jouw telefoon waterschade heeft opgelopen. Dit kunnen wij meteen oplossen met de waterschade schoonmaak. Maar het kan ook zo zijn dat we erachter komen dat jouw telefoon een update of software reset nodig heeft. Als dat zo is kunnen we jouw Huawei P9 Lite meteen resetten en updaten.

Bij ThePhoneLab kun je de diagnose uitvoeren bij de volgende Huawei modellen:
Huawei P Smart
Huawei P Smart 2019
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei P20
Huawei P20 Lite
Huawei Nexus 6P
Huawei P9 Lite
Huawei P8 Lite (2017)
Huawei P8
Huawei P10 Lite
Huawei P10
Huawei P9

Haal & Breng-service


Ben jij druk met je werk of kun je thuis niet weg, maar is er iets mis met je telefoon? Dan kunnen wij met onze Haal & Breng-service je telefoon ophalen voor een Huawei P9 Lite diagnose. Soms komt het qua tijd gewoon niet uit en dat snappen we heel goed! Wij halen je toestel bij je thuis of op werk op. Als er uit de Huawei P9 Lite diagnose blijkt dat we iets moeten repareren, overleggen we dit altijd met jou! Zodra jouw Huawei P9 Lite helemaal gemaakt is, brengen we hem weer bij je terug! Zo kost de Huawei P9 Lite diagnose en reparatie jou geen tijd en moeite.

Toch liever zelf je toestel langsbrengen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Kom langs in een van onze winkels in Amsterdam, Utrecht of Haarlem. Wij raden je aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen met een diagnose!

Huawei P9 Lite diagnose bij ThePhoneLab


Naast de Huawei P9 Lite diagnose, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor de diagnose van andere toestellen, zoals Samsung, iPhone en Sony.

Wil jij een Huawei P9 Lite diagnose? De Huawei specialisten van ThePhoneLab kunnen dit voor je uitvoeren. Onze Huawei P9 Lite diagnose is geheel gratis! De kosten voor de overige reparaties kun je online bekijken. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk de reparaties op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie! We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!