Menu Close

Nokia reparatie Den Haag

Is jouw Nokia telefoon kapot en daarom toe aan een reparatie? Kom langs bij ThePhoneLab! De gedachte is vaak dat een Nokia reparatie veel tijd in beslag neemt, maar het tegendeel is waar. Zo sta je na een Nokia reparatie bij ThePhoneLab in Den Haag binnen 30 minuten alweer buiten. Natuurlijk met een gerepareerd toestel ;-). Bovendien ontvang je levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Gaat het vervangen onderdeel na reparatie toch weer stuk? Dan vervangen wij dit kosteloos voor je. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten.

Afspraak maken

Verschillende soorten Nokia reparaties Den Haag

Bij ThePhoneLab in Den Haag kun je met jouw kapotte Nokia langskomen voor verschillende soorten reparaties. Is bijvoorbeeld jouw beeldscherm stuk? Dan kunnen onze specialisten jouw Nokia scherm vervangen tijdens een schermreparatie. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je telefoon niet meer oplaadt door een slappe accu of een kapotte oplaadpoort. Onze specialisten gaan geen een probleem uit te weg en zorgen ervoor dat jij met een gerepareerd toestel (en een glimlach) de deur uitloopt. Naast deze Nokia reparaties, kun je ook langskomen voor een camera reparatie, het vervangen van de achterkant van jouw Nokia telefoon en het overzetten van data. Nokia reparatie Den Haag? ThePhoneLab!

 

Nokia telefoon reparatie

Wil jij weten welke verschillende soorten Nokia reparaties er zijn? En wat het gaat kosten om jouw Nokia telefoon te laten maken? Klik dan op jouw toestel hieronder:

 

Van diagnose naar reparatie

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet weet wat er met jouw Nokia toestel aan de hand is. Ook dan staan onze specialisten voor je klaar! Een van de specialisten zal een onderzoek doen naar de oorzaak van het probleem dat je ervaart. Vaak kunnen zij binnen 30 minuten aangeven wat het probleem is. Vervolgens bepaal je zelf of je overgaat tot reparatie. Dit is niet verplicht.