Menu Close

Nokia batterij vervangen

We gebruiken onze mobiele telefoons dagelijks en daarom kunnen we niet meer zonder. Zeker wanneer je batterij niet goed werkt is dit natuurlijk heel vervelend. Je Nokia valt ineens uit bij hete of koude temperaturen of je batterij geeft nog 30% batterijcapaciteit aan maar ook dan valt je Nokia toestel ineens uit. De oplossing hiervoor: je Nokia batterij vervangen! ThePhoneLab maakt jouw Nokia batterij, veelal binnen 30 minuten. Ook ontvang je standaard 12 maanden garantie op de werking van de nieuwe batterij.

Redenen voor het vervangen van jouw Nokia batterij

Je kunt een slechte accu allereerst herkennen aan het feit dat je toestel ineens uitvalt. Vaak is dit probleem gerelateerd aan de batterij. Ook wanneer het heel warm of koud is en jouw Nokia telefoon valt uit, dan kun je uitgaan van een slechte batterij. Daarbij kan het ook zo zijn dat je batterij is opgezwollen en daarom jouw scherm uit je toestel wordt geduwd. In dat geval raden we het ook aan om je Nokia batterij te laten repareren. Bovendien is een slechte accu ook merkbaar wanneer je telefoon het gedurende de dag steeds minder lang volhoudt en je daarom continu een oplader bij je moet hebben. Wanneer de maximale batterijcapaciteit van je telefoon 80% of lager is, dan is dit een indicatie voor het vervangen van je Nokia batterij.

Je bent bij ThePhoneLab altijd welkom, met en zonder afspraak. Ook is het vervangen van je Nokia accu zo geregeld en repareren wij met de hoogste kwaliteit onderdelen en waar mogelijk originele onderdelen.

Afspraak maken

Nokia batterij vervangen – toestellen

ThePhoneLab maakt het voor jou! Wij werken met ervaren specialisten die geen een uitdaging uit de weg gaat. Wil jij weten welke reparaties er zijn en wat de prijs hiervoor is? Klik op jouw toestel en kom erachter!

 

Staat jouw Nokia toestel er niet tussen? Dien dan een aanvraag in!

Reparatie aanvragen