Menu Close

Nokia achterkant vervangen

Is de achterkant van jouw telefoon kapot? Dat is vervelend! Waarschijnlijk ligt je telefoon dan nu niet meer lekker in de hand en ook is de kans groter dat je telefoon sneller andere schade oploopt. De barsten in het achterscherm van jouw Nokia zorgen namelijk voor kleine openingen. Hierdoor kan stof of water gemakkelijker jouw toestel binnendringen en ontstaat er extra schade. Daarom is het belangrijk om de achterkant van jouw Nokia telefoon te laten vervangen.

(Mobiele) telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en daarom moeten we er natuurlijk niet aan denken dat we onze telefoon langdurig kwijt zijn. Onze specialisten zijn ervaren en daarom is jouw Nokia achterkant vervangen binnen 30 minuten. Ook ontvang je standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. ThePhoneLab maakt het voor jou!

Dit zijn de redenen om een nieuw achterscherm te laten plaatsen

Een nieuwe achterkant is een oplossing wanneer er barsten in het achterscherm van jouw Nokia telefoon zitten. Doordat de achterkant kapot is, is het toestel niet meer fijn om vast te houden en is de kans op andere schade groter. Ook is het laten repareren van jouw Nokia achterkant goedkoper dan het herstellen van de hele behuizing. Daarnaast kun je ook jouw Nokia achterkant vervangen voor een andere kleur. Kom langs bij ThePhoneLab en laat jouw achterscherm vervangen voor een nieuwe achterkant.

Afspraak maken

Nokia achterkant vervangen – toestellen

Wil jij jouw Nokia telefoon laten repareren? En wil jij ook vast de prijs hiervan weten? Klik op jouw toestel en kom erachter!

 

Staat jouw Nokia toestel er niet tussen? Dien dan een aanvraag in!

Reparatie aanvragen