Veel gestelde vragen

Heb jij vragen over jouw nodige reparatie? Heb je een smartphone die je niet bij de reparaties ziet staan? Weet je niet wat er precies kapot is aan jouw telefoon? Lees hier de meest gestelde vragen, mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Werken jullie met originele onderdelen?

ThePhoneLab werkt indien mogelijk altijd met originele onderdelen. De meeste fabrikanten verkopen hun originele onderdelen zelf. Alleen Apple verkoopt haar originele onderdelen niet zelf, wel worden oudere (kapotte) originele schermen refurbished met een nieuwe glasplaat. Hierdoor heb je een origineel LCD met een nieuwe glasplaat. Daarom zijn er dus wel originele schermen te verkrijgen, al zijn het eigenlijk "tweedehands" lcd's. Misschien denk je bij het woord tweedehands aan mindere kwaliteit, het tegendeel is waar. Deze refurbished schermen zijn de beste kwaliteit die er verkrijgbaar zijn voor jouw device. Bekijk Hier de video met meer uitleg over hoe wij onze originele onderdelen komen

Moet ik altijd een afspraak maken of kan ik ook gewoon langskomen?

Wanneer je niet zeker weet hoe laat je langs wilt komen kun je altijd binnen komen lopen. Echter hebben afspraken wel voorrang op binnen lopende klanten. Wij adviseren dan ook om een afspraak te maken voor de door jou gewenste smartphone of tablet reparatie.

Ik kom langs voor een reparatie, en dan?

Wij streven ernaar uw smartphone of tablet binnen 30 minuten te repareren. U kunt tijdens uw verblijf bij ons wachten onder het genot van een verse kop koffie of thee. Ook hebben we tijdschriften en WiFi, dus u hoeft zich niet te vervelen.

Mijn gewenste reparatie staat niet op jullie website, wat nu?

Heeft u een reparatie nodig die niet op onze site staat? Bel of mail ons dan gerust. Houdt het model van uw telefoon of tablet bij de hand zodat wij u sneller kunnen helpen.

Mijn LCD is stuk maar er zit geen barst in mijn scherm, wat nu?

Is alleen het LCD of alleen het glas stuk? Dit maakt voor de reparatie niks uit, het LCD zit namelijk vastgelijmd aan het glas van uw smartphone. Deze worden altijd samen vervangen. Bij de meeste iPad reparaties zijn een LCD en glas reparatie wel twee verschillende reparaties.