Menu Close

Welkom bij ThePhoneLab

Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Transformatorweg 37, 1014 AJ

telefoonnummer icon 020 244 19 10

mobiel icon 06 41 42 29 91

telefoonnummer icon Routebeschrijving

ThePhoneLab - Transformatorweg 37

Transformatorweg 37, 1014 AJ Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Routebeschrijving 020 244 19 10

Bij ThePhoneLab Sloterdijk kun je gratis parkeren op een eigen parkeerterrein.

Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00

Dinsdag: 09:00-17:00

Woensdag: 09:00-17:00

Donderdag: 09:00-17:00

Vrijdag: 09:00-17:00

Zaterdag: 09:00-16:00

Zondag: Gesloten

Schrijf een review

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
Specialist - Sloterdijk

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 020 244 19 10

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Amsterdam? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Amsterdam.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Amsterdam.

Toon alle Xiaomi

Over de winkel

Bij ThePhoneLab zijn we gespecialiseerd in telefoon, tablet en laptop reparaties. Onze specialisten zijn dol op techniek en werken graag met hun handen. Is jouw iPhone, Samsung, OnePlus, OPPO of Google device toe aan een reparatie? ThePhoneLab maakt het voor jou! Naast een reparatie ben je bij ThePhoneLab ook aan het goede adres voor protectie of preventie van jouw toestel. We hebben verschillende cases, screenprotectors, telefoon koorden en oplaadkabels.

Bij ThePhoneLab streven wij naar een snelle reparatie van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarbij houden wij onze markt en prijzen nauwlettend in de gaten, waardoor de kosten voor een scherm reparatie, batterij vervangen, het vervangen van de achterkant of een camera reparatie nooit te hoog zullen zijn. Of je nou langskomt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie of een andere telefoon reparatie, je staat vaak binnen 30 minuten alweer buiten met een gerepareerd device. Je bent bij ThePhoneLab Sloterdijk, 6 dagen per week welkom met en zonder afspraak.

Daarbij is ThePhoneLab Independent Repair Provider voor Apple en geautoriseerd reparatie partner voor OnePlus en OPPO. Dit geeft ons de mogelijkheid om een reparatie uit te voeren met originele onderdelen. Daarnaast mogen wij ook gebruik maken van hun diagnose software, waardoor we jouw toestel altijd veilig kunnen herstellen. Naast originele onderdelen bieden wij ook onderdelen aan van de hoogst haalbare kwaliteit. Bovendien ontvang je levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel.

ThePhoneLab maakt het voor jou! Kom langs bij onze winkel aan de Transformatorweg in Amsterdam of bezoek een van onze andere winkels in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Utrecht en Den Haag. 

Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

Bij ThePhoneLab begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is om langdurig zonder jouw iPhone, Samsung, OnePlus, OPPO, Google, iPad of MacBook te zitten. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk niet meer zonder onze devices. Daarom streven wij naar een snelle reparatie, van de hoogst haalbare kwaliteit. Zo sta je bij veel voorkomende reparaties binnen 30 minuten weer buiten, met een gerepareerd toestel. 

Het kan natuurlijk ook eens voorkomen dat je niet weet wat er met je toestel aan de hand is. Je ziet bijvoorbeeld groene strepen of vlekken in je beeldscherm of je telefoon of iPad laad niet meer op. Bij ThePhoneLab kun je altijd langskomen voor een gratis diagnose. Onze specialisten kunnen vaak binnen 30 minuten aangeven wat er met jouw toestel aan de hand is. Hierna beslis je zelf of je overgaat tot reparatie. Daarbij ben je altijd welkom voor een gratis APK’tje. Hierbij voeren onze specialisten een grondige reiniging uit, waarbij stof en vuil uit je oplaadpoort wordt verwijderd en er een check wordt gedaan op alle functies. 

Heb jij geen tijd om langs te komen voor een telefoon, tablet of laptop reparatie? Speciaal voor onze klanten hebben wij een opstuur service of haal- en brengservice. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkel, met en zonder afspraak.

Over de Transformatorweg

De Transformatorweg in Amsterdam ligt in het stadsdeel Westpoort en is een belangrijke doorgaande weg. Het unieke aan de ThePhoneLab aan de Transformatorweg is dat deze naast BOB’s autowas zit. Zo kun je gemakkelijk je auto laten wassen en je iPhone, iPad, MacBook, Samsung, OPPO of OnePlus laten repareren.

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

ThePhoneLab - Transformatorweg 37

Transformatorweg 37, 1014 AJ Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Routebeschrijving 020 244 19 10

Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Transformatorweg 37, 1014 AJ

telefoonnummer icon 020 244 19 10

mobiel icon 06 41 42 29 91

telefoonnummer icon Routebeschrijving