Menu Close

Strawinskylaan 3001 (Opening soon)

1077 ZX Amsterdam

020 737 29 42
Openingstijden
Maandag: 11:00 - 14:00 Woensdag: 11:00 - 14:00
Vrijdag: 11:00 - 14:00

ThePhoneLab – Atrium kantoorgebouw op de Zuidas

Vanaf 2 maart 2020 kunt u terecht op onze locatie in het Atrium gebouw gelegen op de Zuidas te Amsterdam.

Kiest u voor ThePhoneLab in het Atrium te Amsterdam, de van Woustraat of toch voor de Marnixstraat in Amsterdam? Als u één van onze vier winkels in Amsterdam bezoekt, dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om te wachten op uw reparatie onder het genot van een lekker kopje koffie. Maar u kunt er ook een gezellig dagje uit van maken. Er is namelijk genoeg te doen in Amsterdam!

Terwijl uw iPhone, iPad, Samsung, smartphone of tablet wordt gerepareerd met originele onderdelen tegen een scherpe prijs, kunt u verschillende dingen doen in Amsterdam.

Heeft u een afspraak op de Zuidas, of werkt u op de Zuidas? Dan is onze locatie in het Atrium gebouw de ideale plek om uw smartphone of tablet te laten repareren. U kunt een afspraak inplannen via de volgende link https://www.thephonelab.nl/afspraak-maken/.

Wij bevinden ons op de eerste etage in het Atrium gebouw op de Zuidas. Onze specialist zit daar klaar om uw iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Google Pixel of ander device te repareren. Dit doen wij uiteraard snel en met originele onderdelen.