Menu Close

iPhone reparatie bergen

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: Gesloten

Is jouw iPhone toe aan een reparatie? Denk bijvoorbeeld aan een kapot scherm of een defecte batterij. Dan kunnen wij bij ThePhoneLab in Alkmaar jouw iPhone repareren. Wij voeren verschillende iPhone reparaties uit in de omgeving van Alkmaar. Wil je jouw iPhone laten repareren maak dan online een afspraak of kom langs in ons filiaal op de Kennemerstraatweg.

 

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor reparaties aan de volgende Apple iPhone modellen:

iPhone reparatie in Bergen

Bij ThePhoneLab in Alkmaar is er genoeg gratis parkeergelegenheid. Door de gunstige ligging zijn we goed te bereiken vanuit Bergen ,binnen no-time rij je via de ring van Alkmaar naar ThePhoneLab toe. Door online een afspraak te maken kan je op een moment dat jou het best uitkomt langs komen. Je kan natuurlijk ook gewoon zonder afspraak binnen lopen bij ThePhoneLab in Alkmaar.

iPhone scherm vervangen

Bij ThePhoneLab in Alkmaar kunnen we jouw iPhone scherm binnen 30 minuten vervangen. Ook hebben we een eigen scherm ontwikkeld met de kwaliteit die we willen waarborgen bij ThePhoneLab. Omdat we deze schermen zelf hebben ontwikkeld kunnen we deze voor een lage prijs aanbieden. Wil jij nou meer weten over de schermen van ThePhoneLab bekijk dan de onderstaande video

iPhone batterij vervangen

Heb jij last van een defecte batterij? Denk hierbij aan een iPhone die niet oplaadt of juist een iPhone die snel leeg loopt. Dan is jouw batterij waarschijnlijk toe aan vervanging. Bij ThePhoneLab raden we aan om na 2 jaar je batterij te vervangen om de beste batterij kwaliteit te waarborgen. Bij ThePhoneLab in Alkmaar kunnen we binnen 15 minuten jouw iPhone batterij vervangen.

Haal & Breng service in Alkmaar

In sommige gevallen heb jij geen tijd om je iPhone weg te brengen ,bijvoorbeeld door werk of studie. Als jij niet langs kan komen in ons filiaal in Alkmaar, kunnen wij hem bij je komen ophalen. Met de Haal & Breng service wordt je iPhone opgehaald en naar onze reparatie service gebracht. Na een diagnose van je iPhone repareren we het toestel en brengen we ‘m weer naar je toe. Het enige dat jij hoeft te doen, is de reparatie aanmelden op onze website. Geef aan wat voor type Apple iPhone je hebt en welke reparatie nodig is. Vervolgens selecteer je een voor jou geschikte datum en vul je je gegevens in. Een iPhone reparatie bij ThePhoneLab in Alkmaar is eenvoudig en snel! 

Wil je toch liever zelf langskomen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Alkmaar binnen te komen lopen, maar in dat geval ben je niet altijd verzekerd van onze snelle service. Daarom is het verstandig om online een afspraak te maken.