Menu Close

iPhone geheugen uitbreiding 256GB

Kosten €190

Reparatieduur2 weken

 

iPhone geheugen uitbreiding 256GB: no cure, no pay

Word jij er ook zo moe van dat je niet meer foto’s, afbeeldingen en documenten op je iPhone kunt opslaan? Wij begrijpen dat dit vervelend is. Daarom hebben wij voor jou een oplossing. Als het geheugen van je iPhone  altijd vol zit, dan kan de ThePhoneLab het geheugen van uitbreiden naar 128GB of naar 256GB. Dan kun je zonder problemen al je gegevens opslaan, zonder dat je een nieuwe telefoon hoeft te kopen. Plan eenvoudig en snel online een afspraak bij ons in bij één van onze winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht voor een iPhone geheugen uitbreiding 256GB, dan gaan we zo spoedig mogelijk voor je aan de slag.

Een iPhone geheugen uitbreiding 256GB is geen gemakkelijk klusje. Sterker nog, het is erg specialistisch werk. Middels een moederbord-soldering vervangen wij de geheugenchip voor een nieuwe, grotere. Onze specialisten gaan zeer nauwkeurig te werk, maar hebben hier wel de tijd voor nodig. Je zult je iPhone daarom toch echt 2 weken moeten missen. De soldering is uiteraard no cure no pay; mocht het ons toch niet lukken dan betaal je ook noppes! 

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up van jouw data.

Zorg ervoor dat je een back up maakt van jouw iPhone en maak deze helemaal leeg door alle inhoud en instellingen te wissen. Mocht jij de back up liever door ThePhoneLab willen laten uitvoeren? Dan kan dit uiteraard ook tegen een meer betaling van €25.

 

iPhone geheugen uitbreiding 256GB: modellen

Zit het geheugen van jouw iPhone ook altijd vol? Laat je dan helpen door de specialisten van ThePhoneLab in Amsterdam, Haarlem of Utrecht. Wij kunnen het geheugen uitbreiden van de volgende iPhone modellen:

 

iPhone geheugen uitbreiding 256GB: Haal & Breng-service

Je geheugen vol én geen tijd om je telefoon bij ons te droppen? Geen probleem, wij kunnen je helpen met onze Haal & Breng-service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Laat ons weten waar we jouw iPhone kunnen ophalen, dan komen wij langs en nemen hem mee voor reparatie. We geven je een belletje als hij klaar is en dan staan we snel weer met je iPhone voor de deur. Zo makkelijk kan het zijn! Plan een afspraak in via onze website en ervaar het gemak. 

 

Service van ThePhoneLab

Wil jij het geheugen van je iPhone laten uitbreiden? Dan ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres. Je kunt er vanuit gaan dat onze specialisten met kennis en kunde te werk gaan. Lukt het onze specialisten niet om de klus te klaren, dan geldt er uiteraard een no cure, no pay. Plan gemakkelijk en snel online je afspraak in of loop even binnen in een van onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. We helpen je er graag verder!

Bekijk onze locaties