Menu Close

Goedkope iPhone reparatie Amsterdam

Is jouw iPhone stuk en ben je op zoek naar een betaalbare reparateur in Amsterdam? ThePhoneLab is de Goedkoopste aanbieder van Amsterdam op het gebied van iPhone reparateurs. Wij kunnen goedkope iphone reparaties in Amsterdam aanbieden doordat wij een jarenlange relatie hebben opgebouwd met een topkwaliteit leverancier. Al onze schermen en onderdelen zijn van originele kwaliteit en een reparatie van jouw iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5S of iPhone 6 is dan ook in mum van tijd (meestal binnen 30 minuten) uitgevoerd!

Goedkope iPhone reparatie Amsterdam

Waarom zou je kiezen voor ThePhoneLab en niet voor een andere aanbieder? Omdat wij simpelweg de goedkoopste iPhone reparateur van Amsterdam zijn! Er zijn andere aanbieders die beweren dat ze dit zijn, maar onze prijzen liegen er niet om! Je kunt zes dagen per week bij ons langs komen, ook zonder afspraak. En een reparatie bij ons is meestal binnen 30 minuten gefixed.

ThePhoneLab heeft al duizenden mensen geholpen met de kwalen van hun iPhone en Tablet. We werken met een team van iPhone experts die allemaal een technische achtergrond hebben of gespecialiseerd zijn in Apple apparatuur. Bij ons ben je dan ook gegarandeerd van een betrouwbare en ervaren reparateur, en geen stagiaire of tijdelijke hulpkracht, die je toch echt vaak bij andere aanbieders in de stad tegen komt.

Goedkope iPhone reparatie Amsterdam

Wacht niet te lang met het repareren van jouw iPhone of iPad! ThePhoneLab staat altijd voor je klaar! :) Je kunt ons ook altijd bereiken op 020 – 223 60 38 voor vragen en of opmerkingen!