Het lange wachten is eindelijk voorbij

Na lang wachten zijn de nieuwe iPhones eindelijk daar! In dit blog vertellen wij jou alles over de nieuwe generatie smartphones van Apple. Dit jaar zijn er maar liefst drie varianten uitgebracht. Dit zijn de iPhone 11 (de opvolger van de Xr), de iPhone 11 Pro, (de opvolger van de Xs) en tot slot Apple iPhone 11 Pro Max (de opvolger van de iPhone Xs Max).

ThePhoneLab_Apple-iphone-11-pro

Apple iPhone 11

De nieuwe iPhone 11 is de regelrechte opvolger van de Apple iPhone Xr. De twee grootste verschillen tussen de iPhone Xr en de nieuwe Apple iPhone 11, zijn de dubbele camera en de verschillende kleuren waarover de 11e generatie Apple smartphones beschikken. Ook zit er een verbeterde chip in het toestel dat nog snellere prestaties levert.

De camera is het belangrijkste dat er is verandert ten opzichte van de Xr. De twee camera’s beschikken beide over 12 megapixels waardoor je super scherpe foto’s en filmpjes kunt maken zodat elk moment perfect vastgelegd kan worden. Ook moet de batterij van de nieuwe iPhone 11 een uur langer mee gaan dan de Apple iPhone Xr.

 

Apple iPhone 11 Pro en 11 Pro Max

De opvolger van de Apple iPhone Xs en de Apple iPhone Xs Max. Hier zijn de grootste verschillen dat het ontwerp is aangepast zodat jouw telefoon beter is bestemd tegen vetvlekken van je vingers. De achterkant is namelijk niet gemaakt van glanzend, maar mat glas! De iPhone 11 Pro (Max) beschikt over een beduidend betere batterij dat de accuduur moet doen verlengen tot wel 5 uur per dag, dit komt mede dankzij de verbeterde chip die in de iPhone is verwerkt. De iPhone 11 Pro(Max) beschikt over het nieuwste Oled scherm van Apple dat de zwartwaarden er nog zwarter uit doet laten zien en de kleuren nog helderder en scherper zijn.

Het meest opvallende aan de nieuwe iPhones zijn toch wel de drie camera’s. De 11 Pro iPhones hebben naast de wide-angle en ultrawidelens (die de iPhone 11 heeft) ook een telefotolens. Om het even simpel uit te leggen kun je hiermee beter inzoomen en zelfs uitzoomen, perfect voor de fotofreaks onder ons!

 

Onze conclusie

De nieuwe generatie smartphones van Apple zijn zeker de moeite waard, maar niet extreem spectaculair zoals de iPhone X destijds was. De behuizing van de 11 Pro modellen zijn in onze ogen wel een aangename verbetering net zoals de prachtige camera’s. Wij van ThePhoneLab kunnen in ieder geval niet wachten om het toestel zelf in handen te hebben!

Mocht je nog niet overtuigd zijn en zou je graag jouw kapotte toestel willen laten repareren? Maak dan een afspraak of kom langs in één van onze filialen zodat wij jouw kapotte telefoon nieuw leven in kunnen blazen.