Menu Close

ThePhoneLab haal en breng service

In deze vervelende periode begrijpen wij natuurlijk erg goed dat je liever thuis blijft. Dit is veilig, en natuurlijk op advies van de overheid omtrent de COVID-19 maatregelen. In deze hectische periode wil je natuurlijk online blijven, en contact kunnen houden met je vrienden en familie. Heb je toch last van een snel leeglopende batterij, of een kapot scherm van je iPhone bijvoorbeeld? En blijf je liever thuis dan dat je deze laat repareren in één van onze winkels? Maak dan gebruik van onze haal en breng service!

Onze haal en breng service is actief in Amsterdam, Haarlem en Utrecht en is afhankelijk van het postcode gebied. Via deze link kun je jouw postcode invullen om gelijk te zien of onze haal en breng service reikt tot dit gebied. In verband met de huidige situatie en maatregelen, hebben de kosten verlaagd van €25,- euro naar €10,- euro binnen ons standaard ophaal gebied.

Hoe snel kunnen jullie mij voorzien van deze service?

Wanneer je via onze website een verzoek indient, dan streven wij ernaar om binnen 1 uur contact op te nemen. Samen kijken wij dan naar het meest gunstige moment voor jou om langs te komen. Onze haal en breng service wordt uitgevoerd door onze eigen reparateurs, die op elektrische scooters of fietsen jouw toestel komen ophalen. Na ophalen streven wij ernaar om binnen 1 a 2 uur het toestel weer gerepareerd terug te brengen. Bij het terugbrengen kun je gebruik maken van onze mobiele pin.

Kan ik mijn toestel ook inzenden naar jullie?

Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw toestel op te sturen naar ons. Je kunt via PostNL het toestel opsturen, en wij betalen de kosten om het toestel weer terug te sturen. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wanneer wij het toestel ontvangen, zal deze dezelfde dag nog gerepareerd worden en retour verzonden worden.